končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Domáci celozrnný chlebíkPOTREBNÉ PRÍSADY 500g polohrubej múky, 3dcl (2-3 hrste) celozrnnej múky, 1PL soli, 1PL octu, 1 kocka droždia, 2,5 dcl vlažnej vody (môže byť aj viac, podľa potreby), cukor do kvásku, slnečnicové, sézamové a ľanové semienka POSTUP PRÍPRAVY V malej miske si rozmiešame droždie s cukrom až kým nie je droždie tekuté. Do rýchlokysky dáme obidve múky, soľ a semienka a premiešame. Pridáme droždie a vodu, vymiesime tuhšie cesto a necháme vykysnúť. Pred pečením cesto potrieme vodou a posypeme sézamom. Pečieme v predhriatej rúre na 180°C približne hodinu. Upečený chlebík potrieme studenou vodou. Ja som ho piekla v Ultra pluse prikrytý, ale môžete piecť aj v okrúhlej tortovej forme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 9.3.2008, 13:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |