končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Jarné kuraPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g kuracích prs • 1,5 hrnčeka bieleho jogurtu • 100 ml kuracieho vývaru • 1 ks červenej papriky • 1 ks malé šalátovej uhorky • 1 zvazok pažitky • 5 kuskov čerstvého kopru • 2 stručiky cesnaku • 2 lyžice horčice • 3 lyžica oleja POSTUP PRÍPRAVY •olupaný cesnak nakrájame, papriku nakrájame na kocky.. Kuracie maso nakrájame na kocky a opečieme na panvici. •Do vývaru zamiešame jogurt,horčicu,papriku a cesnak, privedieme k varu. Potom pridáme maso a dusíme 15 minut. •Uhorku nakrájame na plátky, nakrajem si na drobno pažítku a kopor a pred podávaním to pridáme k masu.. Hodí sa k masku ryža. Receptík som vyskúšala a bolo to super, hlavne na letné dni :) ZDROJ: INTERNET ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 19.7.2013, 16:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Omelety s kuracím ragúPOTREBNÉ PRÍSADY 4 vajcia, 4 lyžice smotany, 2 lyžice hladkej múky,sol olej Kuracie ragú: 200g kuracích prs, olej, sol, mleté čierne korenie, 1/2 cibule, 100 g šampionov,1 červená paprika, 50g hrášku, 1 lyžička citronovej štavy, 2dl smotany, 1 lyžica maizeny POSTUP PRÍPRAVY Vajcia vyšlaháme so smotanou a štipkou soli a za stáleho miešania pridáme múku. Na panvici zohrejem trocha oleja a postupne na nom upečieme omelety. Omelety naplníme kuracím ragú, pleložíme na polovicu a podávame so zeleninovým šalátom. Kuracie ragú: Maso pokrájame na kocky a prudko opečieme. Pridáme očistenú nadrobno pokrájanú cibulu, osolíme, okoreníme a krátko podusíme. Šampiony očistíme, pokrájame, papriku očistíme, zbavíme jadier, pokrájame a spolu so šampionmi pridáme k masu. Podlejeme trochou vody a dusíme asi 5 minút. Pridáme hrášok, ochutíme citr. štavou a udusíme domakka. V smotane rozmiešame maizenu, vylejem na ragú a za stáleho miešania krátko povaríme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Masová velkonočná roládaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 500g lístkového cesta, olej, 200g chudeho maska /podla vášej chuti/, 150g poru,4 paradajky, 4 vajcia natvrdo uvarené, sol, mleté čierne korenie, 1 vajce, mak alebo rasca. POSTUP PRÍPRAVY Lístkové cesto rozvalkáme na hrúbku 3mm do tvaru obdlžnika. Na troche oleja si opražíme za stáleho miešania mleté maso, osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a opekáme, kým sa voda nevyparí.Pridáme očistený umytý nadrobno pokrájaný por, premiešame a rozložíme na pripravené cesto. Posypeme ošúpanými, na drobno posekanými vajciami, pokrájanými paradajkami. Boky cesta preložíme, aby nám plnka nevytiekla a zavinieme. Závin uložíme na plech, potrieme rozšlahaným vajcom, posypeme makom alebo rascou a vo vyhriatej rúre pečieme do zlatista ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |