Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
kuracie stehná, oravská slaninka,kyslá kapusta,soľ, korenie,solčanka.
POSTUP PRÍPRAVY
Na dno pekáčika poukladáme 2/3 na plátky nakrájanej slaninky a rozložíme kyslú kapustu, ktorú posolíme. Na ňu poukladáme stehienka, ktoré osolíme, okoreníme a posypeme solčankou. Obhodíme zvyšnou slaninkou pokrájanou na menšie kúsky, podlejeme vodou. Prikryjeme alobalom a pečieme asi hodinu a pol. Na záver pečenia odkryjeme a dopečieme bez alobalu . Papáme so zemiačkami. Vyskúšajte! Manžel Vás určite za takýto obed vypusinkuje. Mám to odskúšané.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (16) posledné: 9.5.2009, 15:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |