končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Pečená kačka,ktorú keď ochutnáte tak inú robiť už nebudete... :-PPOTREBNÉ PRÍSADY Kačku,jablko,soľ,celú rascu...príloha červ.karamelizovaná kapusta a lokše...Hlinený pekáč je nutnosť! POSTUP PRÍPRAVY Kačku umyjeme,nasolíme a porascujeme...soľou nešetríte...vložíme do nej celé jabĺčko,dáme do pekáča (musí byť hlinený,obyčajný plech je na nič)a pečieme pri 125 stupňoch 4-5 hodín(rúra je ideálna elektrická lebo u mamky v plynovej mi trochu prihorela)...rúru počas pečenia vôbec neotvárame nemusíte sa báť...po pečení odlejme prebytočnú masť a pečieme z jednej a potom z druhej strany ešte cca 10 minút na 200 stupňoch...alebo viac podľa toho akú chcete chrumkavú...dobrú chuť OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) KOMENTÁRE (18) posledné: 31.12.2014, 10:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |