končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Extra jemné kuracie fašírkyPOTREBNÉ PRÍSADY Na 12 ks stredne-veľkých fašíriek potrebujeme: 500g (3 ks) kuracích pŕs, 1 väčšia cibuľa, 1 vajíčko, ČL majoránky, ČL oregána, štipka korenia (ja mám v mlynčeku čierne + zelené), štipka soli, 25 ml oleja POSTUP PRÍPRAVY 1. Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na malé kocky. Nasledovne ich pomlieme ponorným mixérom, takže nám z nich vznikne úplne mazľavá kaša. 2. Očistíme si cibuľu a tiež si ju pomelieme ponorným mixérom na kašu. (Kto má rád veľké kúsky cibule vo fašírkach, stačí nakrájať nadrobno). 3. Obe masy zmiešame v mise a pridáme celé vajíčko, majorán, oregáno, korenie a soľ. Celé to dobre premiešame a vytvarujeme fašírky, ktoré obaľujeme v strúhanke. 4. Hotové fašírky si naukladáme na plech pokrytý papierom na pečenie a potrieme z oboch stán olejom (ja to robím štetkou, ktorou obvykle vymazávam plech na pečenie). Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 22.12.2013, 10:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kurací Gordon Bleu na prírodno (pečený v alobale)POTREBNÉ PRÍSADY 500 g kuracích pŕs, 100 g plátkového syra, 100 g šunky, (podľa chuti nakrájané varené vajíčko alebo kúsok broskyne), soľ, čierne korenie, olej, alobal. POSTUP PRÍPRAVY Recept je rýchly, preto je potrebné si najprv dať zohrievať trúbu na 250 °C. Kuracie prsia nakrojíme na dve polky (v prípade ak ich prekrojíte úplne nevešajte hlavu, v alobale aj tak syr nevytečie). Jednotlivé nakrojené kuracie prsia si vyklepeme, okoreníme a nasolíme (pozor na soľ - šunka a syr zvyknú byť samé o sebe slané). Pripravíme si alobal asi vo veľkosti 25 x 25 cm a ten potrieme troškou oleja, aby sa nám mäso neprilepilo k alobalu, keď sa bude piecť v trúbe. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 12.11.2013, 14:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |