. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

Lenka N. (lenkaajanko) ID 235898
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.3.2012
Naposledy: 21.11.2021 14:53
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 17
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

KURACIE MÄSO A HYDINA

Zapekané kura na zemiakoch so špampiňónmi a cibuľou



POTREBNÉ PRÍSADY

Kura, prípadne iba stehná alebo kto má čo rád, skoré zemiaky, soľ, korenie, vegeta, čer.paprika, 2 cibule, šampiňóny, rozmarín

POSTUP PRÍPRAVY

Kura naporcujeme, zemiaky umyjeme a nakoľko sú skoré, mladé, nemusíme šúpať, dáme do pekáča, osolíme, pokoreníme, dáme vegetu, trošku papriky, na to poukladáme kuracie kúsky, medzitým si na panvici orestujeme na väčšie kusy nakrájanú cibulu so šampiňónmi, dochutíme, dáme rozmarín, jemne podlejeme vodou a chvílku dusíme a potom to navrstvíme na kura, pred dopečením dáme na vrch strúhaný syr. Pečieme cca hodinu na 250 st

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie placky



POTREBNÉ PRÍSADY

Kuracie prsia, soľ, korenie, vegeta, sójová omáčka, 2 vajíčka, 3PL Solamylu, petržlenová vňať, na drobno nakrájaná cibuľa

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky, pridáme k nim 2 vajíčka, sol, korenie, vegetu, sójovú omáčku, nasekanú vňať a cibulu nakrájanú na drobné kúsky (ja som použila mladú jarnú cibulku ale dá sa to robiť aj s obyčajnou) a na koniec poprášime solamylom a dobre premiešame a dáme odstáť na nejaký čas do chladničky. Nakoniec opekáme na oleji. Ja som robila z 2ks väčších pŕs a urobila som 10ks placiek, na panvicu som dávala na 1placku za kopcovitú 1PL zmesi a "roztľapkala" na panvici. Podávame s ryžou alebo zemiakmi, kto ako má rád, my sme mali k tomu aj šalátik (cherry paradajky, cibula, paprika, sol, korenie a petrž.vňať). Dobrú chuť

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 26.3.2018, 17:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Citrónové kari prsia



POTREBNÉ PRÍSADY

Kuracie prsia, soľ, čierne mleté korenie,1 čl kari, vegeta, 1čl červená paprika, citrón,olej a voda+múka (na zahustenie)

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky, osmažíme na oleji, osolíme, dáme štipku č.korenia, kari, papriku, krátko osmažíme, zalejeme vodou a pridáme umytý, na kolieska nakrájaný citrón (ja dávam 4-5ks aby to nebolo moc kyslé) a dusíme kým mäso nezmäkne a na koniec už len zahustíme s vodou a múkou. Ako príloha sú vhodné varené zemiaky alebo pyré. Dobrú chuť

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Rýchly obed z kuracích pŕs s horčicovou omáčkou


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Kuracie prsia, soľ, čierne mleté korenie, červená paprika (sladká), vegeta, hl. múka, horčica, menšia mrkva a syrčeky.

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie prsia nakrájame na menšie kocky, osolíme, okoreníme, dáme červenú papriku, "vyváľame" v múke a sprudka opečieme na oleji. Potom pridáme vodu a cca 2PL horčice, vegetu a k tomu nastrúhame mrkvu, kludne aj na väčšom struháku, nemusí byť úplne nadrobno, ako kto chce. Necháme podusiť kým mrkva nezmäkne a potom pridáme syrčeky. Zahusťovať nemusíme lebo to bude dostatočne husté z múky v ktorej sme vyválali prsia a tiež aj syrčeky urobia svoje. Množstvo surovín je na každom, kto ako chce a ako mu chutí. Podávame s knedľou, po prípade s pyré. Dobrú chuť

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu