končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kurací steak s gratinovanou zeleninouPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie mäso, farebné, papriky, paradajky, cesnak, cibuľa, baklažán, cukina, šampiňóny, soľ, koreniny POSTUP PRÍPRAVY Kuracie rezne prekrojíme na polovicu, zľahka naklepeme. Naložíme do marinády z rôznych druhov korenia, cesnaku a oleja. Necháme odležať v chladničke minimálne hodinu. Na oleji speníme cibuľu, pridáme pokrájaný cesnak na plátky. Pridáme šampiňóny a hríbové korenie. Po chvíli pridáme ostatnú zeleninu, trocha grilovacieho korenia a len zľahka osmažíme. Odstavíme a kuracie mäso opečieme. Následne dopečieme asi 2 minúty v rúre vyhriatej na 180 stupňov. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Penne so špenátom a kuracím mäsomPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia, špenát listový, smotana na varenie, olej olivový, soľ, korenie čierne mleté, cesnak, strúhaný syr , cestovina Penne POSTUP PRÍPRAVY Rozpálime olivový olej a na ňom orestujeme na menšie kocky pokrájané kuracie mäso. Osolíme a okoreníme.Pridáme nahrubo nakrájaný špenát a keď sa nám scvrkne a pustí vodu tak podľa chuti prelisovaného cesnaku.Potom všetko zalejeme smotanou a necháme zredukovať. Ak je omáčka ešte veľmi riedka, tak zahustíme trochou nastrúhaného syra.Nakoniec do omáčky pridáme penne, premiešame, cca 1-2 minúty spolu povaríme a podávame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 17.3.2013, 14:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Felciarove kuraPOTREBNÉ PRÍSADY 1 cele kura, 1 hlavka cesnaku, slanina, 1.5 dcl cierneho piva, 1 PL medu, 1 PL horcice, zemiaky, sol POSTUP PRÍPRAVY Kura naporciujeme, umyjeme a osolime. Na plech dame nakrajanu slaninu a kura. Roztlacime cesnak a potrieme nim kura. Podlejeme troskou vody. Dame piect pri 180 stupnoch na 20 minut. Potom pridame ocistene a na stvrtky pokrajane zemiaky. Pecieme 10 minut. Zatial si spravime marinadu z piva, medu a horcice. Ja davam 2 dcl piva a 1.5 PL medu a horcice, ale staci aj ako je uvedene v prisadach. Po 10tich minutach potrieme kura a zemiaky marinadou - ale neminieme celu. Potom asi kazdych 5-10 minut potierame. Poslednykrat potrieme 5 minut pred dopecenim. Kura je stavnate, zemiaky sa krasne rozpadavaju. MNAM ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 18.10.2010, 13:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |