. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

Viera H. (vieruska25) ID 114096
Oblasť: Svit
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 24.9.2009
Naposledy: 11.3.2017 8:10
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 8
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kurča a la zajac



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie stehná, biele víno, horčica, slanina, soľ, provensálske bylinky

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept je oficiálne na králika, ale mne tak chutil, že som ho začala pripravovať aj s kuriatkom. Je to rýchle a výborné jedlo :) Takže kuracie stehná si osolíme, potrieme horčicou a naukladáme do pekáča. Asi 1-2dcl bieleho vína zmiešame s 1 lyžičkou horčice, troškou provensálskych byliniek a osolíme. Kuriatko podlejeme, ešte to celé posypeme provensálskymi bylinkami a na každé stehno dáme plátok slaninky. Prikryjeme a na 200°C dáme piecť do rúry. Ako príloha sa najviac hodia uvarené maslové zemiaky.
Fotka je fotená až na druhý deň, tak to už nie je také pekné :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 9.6.2013, 21:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Provensálske kurča



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie stehná, paradajkový pretlak, biele víno, bazalka, soľ, olej, cesnak, čierne korenie,

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie stehná opražíme prudko na panvici. Osolíme, okoreníme a naukladáme do pekáča. Do výpeku prilejeme pohár bieleho vína, prípadne trošku vody, malý paradajkový pretlak, pridáme 2 strúčiky cesnaku a 1 čl bazalky. Omáčkou podlejeme kurča, môžeme ho ešte posypať troškou bazalky a dáme piect do rúry. Pred dopečením otvoríme pekáč, aby nám kuriatko schrumkavelo :) Podávame s opekanými zemiakmi.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 14.4.2013, 14:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie prsia s červenou kapustou po čínsky



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie prsia, 1 väčšia hlávka červenej kapusty, 1 veľká konzerva kukurice, soľ, rasca, kari korenie, sójová omáčka, olej, med, ryža

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie prsia si nakrájame na rezance a deň vopred dáme do marinády zo sójovej omáčky, soli a kari korenia. Nič sa nedeje ak mäsko v marináde nebude, ale je to chutnejšie.
V hrnci rozohrejeme olej, pridáme 1 polievkovú lyžicu medu a urobíme karamel. Keď je karamel hotový pridáme kuracie prsia a orestujeme, potom osolíme, pridáme trošku rasce, aspoň 1 pl sójovej omáčky a 1čl kari korenia - každý podľa chuti. Kapustu nakrájame na tenké pásiky a pridáme k mäsku, podlejeme 1dcl vody a necháme dusiť. Keď je kapusta mäkšia prisypeme celú konzervu kukurice. Dusíme, kým je kapusta mäkká. Podávame s ryžou.
Jedno z jedál, o ktoré je u nás doma vždy boj...kto zaváha, ne..papá :) Dobrú chuť :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 11.3.2013, 20:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu