končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
DIETY |
90 dní po 90DDPOTREBNÉ PRÍSADY Keďže končíme viaceré s 90DD a chceme pokračovať, preštudovala som si knihu ako pokračovať. Takže vyberám z knihy: Ďalších 90 dní po diéte konzumujete na RAŇAJKY len ovocie a jete ho aj na desiatu, na spestrenie môžete vypiť ovocno-zeleninový džús. Pri ostatnýh dvoch jedlách, pri obede a večeri, dodržujete správnu kombináciu potravín a časový rozvrh stravovania. POSTUP PRÍPRAVY Jedna zásadná ZMENA je, že nemusíte dodržiavať bielkovinový deň, škroby, UH a vitamínový deň - to znamená, že ak máte na obed bielkoviny - na večeru si môžete dať škroby - treba len dodržať správnu kombináciu potravín. Vodný deň - stále platí - ale môžete piť aj čaje, číre polievky, alebo vývary, prípadne ovocno -zeleninové džúsy, samozrejme bez cukru. Vhodná je minerálka s obsahom magnézia. Snáď som vám pomohla - ak máte otázky - pridám to sem. Cykly stravovania - ČISTIACI CYKLUS - prebieha od 4.00 hod do 12.00 hod - v tomto čase jedzte len minimálne /hlavne OVOCIE/ a pite čo najviac vody, čaju a nízkokalorických nápojov. PRIJÍMACÍ CYKLUS - trvá od 12.00 hod do 20.00 hod. - slúži na prijímanie potravy, a dodržanie správnej kombinácii potravy. Po jedle obsahujúcom bielkoviny musia uplynúť medzi jedlami najmenej 4 hodiny, keď máte škroby a UH - 3 hodiny a pri ovocnom sú to 2 hodiny. TRÁVIACI CYKLUS - trvá od 20.00hod do 4.00 hod - po ôsmej hodine večer už nejedzte! Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1807) posledné: 18.10.2012, 14:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Mleté mäso s čínskou zeleninou /vhodné na 90DD - bielkovinový deň/POTREBNÉ PRÍSADY Mleté mäso, mrazená čínska zelenina, soľ, korenie,sojová omáčka /nemusí byť/, petržlenová vňať. POSTUP PRÍPRAVY Podusíme mrazenú zeleninu na lyžici oleji, pridáme mäso a podusíme spolu, dáme soľ, korenie a necháme dusiť. Ja som nepodlievala, lebo mi to pustilo šťavu, ale ak sa vám zdá že to pripeká, trošičku podlejte. Na koniec som posypala petzržlenovou vňaťou a urobila k tomu čerstvý šalát / paradajky, paprika a čínska kapusta - nakrájané na rezančeky. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |