končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Pecena spargla s marinadou z balzamika.POTREBNÉ PRÍSADY zelena spargla 800g kokteilove paradajky 200g olivovy olej dve lyzky Marinada: 1 cervenu cibulku, 1 viazanicku petrzlenu 4 poliev.lyzky citronovej stavy a 2 poliev. lyzicky oliv.oleja POSTUP PRÍPRAVY Zo spargle si odrezeme suche casti,a ocistime od supky,kratko povarime v slanej vode. Uvarene nechame vysusit a nakrajame na polovice. Paradajky si kratko 1 min.v horucej vode sparime-a odsupeme od supky. Sparglu na horucom oleji opecieme -rychle otacame ,potom troska osolime a odlozime z horucej platne bokom.Vlozime do vypeku aj spolu so sparglou paradajky a kratko na panvici zmiesame. nakoniec vlozime do misky a zmiesame s marinadou. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 12.5.2011, 20:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |