končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KRÁLIČIE MÄSO |
Králik na cesnaku s jogurtom a horčicouPOTREBNÉ PRÍSADY 8 stehien z králika, 4-5 strúčikov cesnaku (podla chuti), sol, korenie, horčicu, biely jogurt, cibula POSTUP PRÍPRAVY Cesnak pretlacime a spolu so solou zmiesame. Zmes natierame na umyte stehna. Stehna orestujeme na prudkom oleji. Oprazene stehna naukladame do plechu, poleje vypekom, ktory nam ostal, natrieme horcicou a bielym jogurtom. Trochu posolime a pokorenime a nakoniec na stehna naukladame na kolieska nakrajanu cibulu. Pecieme asi 45minut. Podavame so zemiakmi varenymi v supke. Dobru chut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |