. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > POLIEVKY

NEZBEDNÍK SK, N. (nezbednik) ID 2115
NEZBEDNÍK SK s.r.o.
.
mimibazar.sk/nezbednik
Oblasť: Stupava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.1.2006
Naposledy: 29.1.2024 21:36
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1155
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 10
RECEPTY 27
NÁVODY 0
ďakujeme, že nezjednávate a akceptujete naše podmienky predaja
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

POLIEVKY

RAW paradajková



POTREBNÉ PRÍSADY

4 veľké paradajky, 3 sušené paradajky, bazalka, cesnak, soľ, čierne korenie podľa chuti, voda

POSTUP PRÍPRAVY

mixnúť: 4 veľké paradajky, 3 sušené paradajky, bazalka, cesnak, soľ, čierne korenie podľa chuti, voda - tak akurát, aby bola konzistencia polievky.
výborné

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 16.12.2013, 15:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

POLIEVKY

Šošovicová polievka s údeným mäskom



POTREBNÉ PRÍSADY

250g šošovice, 2-3 zemiaky, 1kg údených kostí s kóóópou mäsa / prípadne údené koleno, rolka / - čo sa Vám podarí zohnať, 1/2 lyžičky soli, 3-4 lístočky bobkového listu, 3 strúčiky cesnaku, ocot podľa potreby a chuti, 1 smotana na varenie + asi 2-3dcl mliekana, zásmažku - 2PL hladkej múky, 3 lyžičky mletej červenej papriky a asi 2PL oleja,

POSTUP PRÍPRAVY

Umytú šošovicu dáme variť spolu s údenými kosťami - mäsom, pridáme soľ / solíme málo, lebo aj údené je slané, radšej dochutíme po dovarení /, bobkový list, strúčiky cesnaku. Varíme kým šošovica nezmäkne / ak varíte údené koleno, tak začnite variť najprv to a asi po pol hodinke k nemu pridajte ostatné ingrediencie /. Keď je šošovica mäkká, pridáme na kocky nakrájané zemiaky a povaríme. Po zmäknutí zemiakov si pripravíme zásmažku - klasika na rozpálenom oleji hladkú múku s červenou paprikou, zalejeme smotanou na varenie a nalejeme do hrnca so šošovicou, z ktorého sme si predtým vybrali údené na tanier. Podľa potreby dolejeme ešte trochou mlieka. Za stáleho miešania necháme prevrieť a vypneme. Podľa chuti dochutíme octom a soľou. POZOR! Ocot nedávame do teplej polievky,lebo by zhrčkavela. Môžete ocot trocha zohriať, alebo počkať na vychladnutie polievky. Pred podávaním údené mäso nakrájajte do taniera, alebo už priamo do hrnca. Prajem Vám dobrú chuť!!!!!!!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 5.1.2012, 12:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu