končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
CHUŤOVKY |
Syrové pagáčikyPOTREBNÉ PRÍSADY 350g polohrubej múky, 250lm kyslej smotany, 250g rastlinneho tuku, sol, 100g struhaneho syra, 2 CL prášku do peciva, 1 vajicko, struhany parmezan POSTUP PRÍPRAVY Muku premiesame so smotanou, praskom do peciva, tukom, solou a struhanym syrom. vypracuje cesto a odlozime ho aspon na 2 hodiny do chladu. Potom vyvalkame asi na 1cm hrubku a povykrajume pagaciky. Poukladame na papier na pecenie, potrieme vajickom, posypeme parmezanom. Pecieme 15-20 minut pri 180stupnov (podla truby). ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Zemiakovo-smotanove pagacikyPOTREBNÉ PRÍSADY 200g hladkej múky 150g masla 200g uvarených postruhanych zemiakov 1 žĺtok 20g droždia 2PL kyslej smotany soľ syr POSTUP PRÍPRAVY Polovicu múky spracujeme s maslom na hladké cesto. Do druhej polovice múky pridáme prelisované zemiaky, žĺtok, droždie, ktoré rozmiešame v smotane, soľ a tiez vypracujeme hladké cesto, spojíme ich a spolu vyvaľkáme. Preložíme na tretiny a odložíme na teplé miesto asi na 30 minút odstáť. Potom ho vyvaľkáme asi na 2cm hrúbku. Poukladáme ich na plech a potrieme žĺtkom ,vložíme do vyhriatej rúry piecť. (na cca 30-40m minút pri teplote 190C). Asi 10 minút pred dopečením ich vyberieme, posýpeme postruhaným syrom a do zlatista dopečieme. Taketo prasiatka sa pokusime nabuduce spravit :o) potom pridame obrazok ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 26.3.2013, 15:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |