. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > CHUŤOVKY

Jana P. (Jana164) ID 50613
.
mimibazar.sk/jana164
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.6.2008
Naposledy: 15.5.2023 21:59
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 69
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 11
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

CHUŤOVKY

Írsky chlieb


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

3 šálky celozrnnnej múky, 2-3 PL cukru, 1 ČL sódy bikarb., 1ČL pr. do pečiva, 1/2 ČL soli, 1/2 šálky masla, 1 šálka kefíru, 1 vajce...trochu roztopeného masla na potretie, ovesné vločky alebo sezam na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Z hore uvedených surovín si vypracujeme cesto. Ja vätšinou robievam bochníčky alebo bagetky, ale možte kľudne aj chlebík, ale menšie kusky pečiva u nas viac chutia :-) Takže v tomto pripade z cesta vytvarujeme okrúhle bochníčky, ktoré postláčame, aby boli ploskejšie, pretože sa počas pečenia dosť zdvyhnú a napuchnú. Uložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie ďalej od seba. Cez celý bochníček urobíme ostrým nožom "X" a potrieme roztopeným maslom zmiešaným s trochou kefiru. Nachoniec bochníčky posypeme ovesnými vločkami alebo sezamom, prípadne semienkami. Pečieme pri teplote 160C približne 25 min, do hneda..Ak by ste piekli chlebík, tak ten sa potom pečie dlhšie, aby sa dobre prepiekol..

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (14) posledné: 5.5.2012, 9:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu