. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > CHUŤOVKY

Soňa T. (rexo) ID 108927
Oblasť: Stará Turá
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 19.8.2009
Naposledy: 19.4.2024 11:07
Aktualizácia: 22.4.2018 22:13
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 73
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 30
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

CHUŤOVKY

Bryndzový quiche



POTREBNÉ PRÍSADY

Toto je recept p. Magálovej ja som bryndzu vymenila za mascarpone.**** 200 g špaldovej múky 40 g hladkej múky 125 g studeného masla soľ 3-5 PL vody drvená rasca Na plnku: 1 menšia brokolica 200 g bryndze 200 g kyslej smotany 2 vajcia 2 hrste orechov 100 g údenej slaninky***

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny na cesto zmiešame , vodu pridávame podľa potreby tak, aby vzniklo hladké cesto. Hotové cesto zabalíme do fólie a necháme postáť v chladničke. Brokolicu krátko povaríme v osolenej vode a nakrájame. Slaninku nakrájame na kocky a opečieme. Plnku pripravíme tak , že zmiešame bryndzu so smotanou a vmiešame celé vajcia.
Cesto vyvaľkáme a vložíme do formy . Poprepichujeme vidličkou a dáme piecť do predhriatej rúry približne na 10 min. Po predpečení cesto vyberieme a posypeme polovicou posekaných orechov, opečenou slaninkou a poukladáme brokolicu. Zalejeme bryndzovou plnkou a pečieme ešte asi 30 minút pri teplote 180 stupňov. Po upečení posypeme nasekanými orechmi.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Pagáčiky



POTREBNÉ PRÍSADY

1kg hladkej múky, 2 lyžičky soli, 150g bravčovej masti, 1 Palmarin, 120g masla, 2 kyslé smotany, 1 šľahačka, 1 vajce , kvasnice

POSTUP PRÍPRAVY

Zo šľahačky kvasníc vajíčka zamiešame kvások. Dobre zamiešame múku,tuky , kvások. Nič netreba pridať. Spracuje sa to. Necháme 24 hod v chladničke stáť. Rozdelíme na polovičky, jednu dáme zatiaľ naspäť do chladničky a druhú rozvaľkáme na hrúbka 2cm. Vykrajujeme a pri kladení na plech otáčame spodom na vrch. Pečieme na180℃ asi 20min.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Ruské praclíky



POTREBNÉ PRÍSADY

225 g mrazeného lístkového cesta Tmavé cesto:125 g pšeničnej múky 1 lyžička prášku do pečiva 25 g kakaa 75 g mäkkého masla alebo margarínu 1 bielok 80 g cukru 1 balenie vanilkového cukru Na potretie: 1 žĺtok 1 polievková lyžica mlieka 50 g mandlí Práškového cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Nestíhala som piecť Prvý plech zmizol rýchlosťou blesku. Ak robíme z celého listového cesta treba dvojnásobnú dávku tmavého cesta.

rozmraziť: lístkového cesto. Vypracujeme tmavé cesto. Zmiešame múku s práškom a kakao v misy. Potom pridáme ostatné suroviny. Dáme cesto do plastovej fólie na 30 minút do chladničky. Predhrejeme rúru.Elektrická rúra: cca 220 ° C Horúci vzduch: cca 200 ° CZ lístkového cesta vyvaľkáme obdĺžnika (36 x 25 cm ).Hnedé cesto vyvaľkáme do obdĺžnika (25 x 18 cm). Uložíme na jednu polku listového cesta a preložíme na polovicu trocha pritlačíme Obdĺžnik pokrájame na 16 pásikov 2 cm hrubých Každý prúžok obrátime proti sebe, takže vznikne" šnúra" Môžeme tvarovať na praclík slučku, srdce alebo kruh . Potrieme vaječným žĺtok s mliekom a po sypeme mandľami. Pečieme asi 10 min Pred podávaním po sypeme práškovým cukrom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu