končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
CHUŤOVKY |
Jedlá kytica na 60-tkuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY klobásy, zelenina, špagát, drevené špajle POSTUP PRÍPRAVY najprv som vyrobila "kvety", ponapichovala na špajle rôzne druhy zeleniny. hotové napichovačky som aranžovala zapichnutím do póru, všetko dobre zviazala špagátom OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 1.12.2009, 17:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Škvarkové pagáčiky s kyslou smotanouPOTREBNÉ PRÍSADY 250g škvariek, 400 g hladkej múky špeciál, 1dl mlieka, 1/2 kocky droždia, 1 lyžička cukru, 1 vajce, 20g masla, 1 téglik kyslej smotany, 1 lyžička soli POSTUP PRÍPRAVY Z vlažného mlieka, droždia a cukru si pripravíme kvások. Škvarky zomelieme alebo rozmixujeme, pridáme múku, žĺtok, soľ, kvások, kyslú smotanu, maslo a vypracujeme cesto. Vyvaľkáme ho na hrúbku 1cm a 2x preložíme /ako lístkové cesto/, na 15 minút vložíme do chladničky. Prekladanie zopakujeme ešte 2x. Cesto vyvaľkáme na hrúbku 1,5cm a vykrajujeme malé pagáčiky - ja som použila klasický hrubostenný poldecák. Poukladáme na plech, potrieme rozšľahaným bielkom a necháme ešte 15 minút vykysnúť. Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 180st. asi 15 minút do zlatista. Sú jemné a nie veľmi mastné. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |