končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
ZAVÁRANINY |
Ceresnovy dzemPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/06/ceresnovy-dzem.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:1.5kg ceresni,odkostkovanych 1 citron 750g krupicoveho cukru Postup:Ceresne si dame do hrnca a pridame 5 pasikov citronovej kory a cukor.Vsetko poriadne premiesame.Prikrijeme a nechame stat 3 hodiny. Do hrnca pridame citronovu stavu a nechame varit na stredne velkom ohni.Privedieme k varu(obcas premiesavame a pomocou lyzice odoberame penu).Plamen znizime na najslabsie a nechame bublat takmer hodinu.Dzem bude hotovy ked bude vyzerat husto a lepkavo.Prelejeme do pripravenych poharov,uzavrieme,prevratime hore dnom a nechame vychladnut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 27.6.2015, 21:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Brusnicovy dzem so skoricou a bielou cokoladouPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/12/brusnicovy-dzem-so-skoricou-bielou.html POSTUP PRÍPRAVY Brusnicovy dzem so skoricou a bielou cokoladou Potrebujeme:250g brusnic 1/2 poh vody 2 poh cukru 2 CL mletej skorice 50g bielej cokolady Postup:Do hrnca si dame brusnice,vodu a cukor.Varime az pokial brusnice budu mat konzistenciu dzemu..Vmiesame mletu skoricu..Poriadne premiesame aby sa nam skoricu rozpustila ..Vypneme ohen a pridame cokoladu.Poriadne premiesame aby sa nam cokolada rozpustila a dzem porozdelujeme do cistych poharov..Poriadne zatvorime a prevratime hore dnom aspon na hodinu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 31.12.2014, 0:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Hruskovo skoricovy dzemPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/12/hruskovo-skoricovy-dzem.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:8 poh hrusiek (nakrajanych na male kusky) 4 poh krystaloveho cukru 1 PL mletej skorice stava z 1/2 citrona Postup:Do hrnca si dame hrusky s cukrom a nechame varit na stredne velkom ohni.Ked nam hrusky zmakknu rozmixujeme na hladko (ale mozte ich iba rozpucit ak nechcete mat az tak hladku a jemnu konzistenciu ). Pridame skoricu a citronovu stavu.Dobre premiesame a nechame varit az pokial bude dzem husty (test na to ci je hotovy urobime tak ze si kvapneme dzem na studeny tanier a uvidime ako bude husty po vychladnuti.)..Ked bude dzem hotovy porozdelujeme do poharov,poriadne zavrieme a otocime hore dnom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (4) posledné: 14.8.2018, 10:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Jahodovo vanilkovy dzemPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/06/jahodovo-vanilkovy-dzem_4.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:680 g jahod,nakrajanych 2 poh cukru 2 vanilkove lusky 1 citron,nastruhana kora a stava Postup:Do misky si dame jahody,1 poh cukru ,vanilkove lusky (ktore sme prekrojili a pomocou spicky nozika vytiahli zrnka tie pridame do misky...ja osobne som pridala do misky aj lusky ktore mi potom ostali ).Premiesame az pokial nam jahodky zacnu pustat stavu a nechame odpocivat minimalne 2-3 hodinky maximalne 72 hodin.Napokon pridame odstate jahody so zvyskom (1 poh) cukru do hrnca.Privedieme k varu a nechame varit....Autorka odporucala nechat varit az pokial dosiahneme 104 C...Ja osobne nemam zavaraci teplomer tak som isla podla oka a varila som to az do momentu ked uz to len tak kludne bublalo (huste lepkave bubliny ),co mohlo byt cca 30-35 min ak ho chcete mat redsi a hustejsi kludne varte 45-55 min to je uz o vasich osobnych preferenciach .Ja som ho chcela mat redsi tak som ho varila kratsie. 5 minut pred skoncenim varenia pridame citronovu koru a stavu. Ja si vzdy sterilizujem pohare..VZDY....Dzem rozdelime do poharov prevratime hore dnom a nechame tak minimalne 2 hodinky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Jahoda+kiwi dzemPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/jahodakiwi-dzem.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:2 poh pokrajanych jahod 1 poh pokrajaneho kiwi 1 1/4 poh krystaloveho cukru stava z polky citronu Postup:Do misky si dame jahody,kiwi a krystalovy cukor a premiesavame pokial nam ovocie pusti stavu.Dame do panvice/hrnca a varime na najvyssom ohni az pokial nam to nezhustne.(cca 8-10min).Dzem bude pripraveni ked varechou prejdete po strede a dzem sa pomalicky k sebe vrati.Pocas poslednych dvoch minut varenia som pridala citronovu stavu.Kedze tento dzem je iba malinka davka tak som ho naliala do pohara a dala do chladnicky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 6.5.2014, 23:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |