končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
OVOCIE |
Ovocná kytica ... moja prváPOTREBNÉ PRÍSADY cca 1,5 kg jahôd, 1 ananás, 2 kivi, menší strapec hrozna, horká čokoláda, cukrové perličky, čerstvá medovka, veľa drevených špajdlí, 1 grep, kvetináč ... odvaha a trpezlivosť POSTUP PRÍPRAVY ... do kvetináča vhodnej veľkosti dáme celý grep tak, aby presahoval cca 1-2 cm nad okraj kvetináča ... jednotlivé ovocie umyjeme, osušíme, resp. očistíme (kivi, ananás), z kivi a ananásu vykrojíme tvary podľa potreby, bobuľky hrozna napichneme na špajdle cca po 3 kusy, jahody aj vykrojené ozdoby rovnako nastokneme na špajdle - dĺžku skracujeme podľa potreby ... čokoládové jahody si pripravíme vopred, aby čokoláda dobre stuhla ... a potom už len picháme a picháme, pokiaľ nie sme s výsledkom spokojní ... dodekorujeme čerstvou medovkou alebo niečim iným zeleným OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (8) posledné: 7.5.2016, 9:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Najúžasnejší jesenný dezert - Jablkovo-slivkové crumblePOTREBNÉ PRÍSADY ... úžasný jesenný dezertík ... potrebujeme (množstvo podľa nádoby v ktorej budeme piecť) : čerstvé slivky, jablká, škoricový cukor, hnedý cukor, voňavé korenie (napr. škorica, alebo zmes Jablkový závin), maslo, celozrnná múka, ovsené vložky jemné POSTUP PRÍPRAVY nádobu na pečenie vymastíme maslom ... pokrájame slivky a očistené jablká a navrstvíme do nádoby (ja robím v malých zapekacích miskách o priemere cca 7 cm) ... na dno dám slivky, potom jablko a navrch zasa slivky, jemne posypem hnedým cukrom alebo škoricovým cukrom a navrch dám mrveničku z masla, hnedého cukru, celozrnnej múky, ovsených vločiek a voňavého korenia ... misky uložím na malý pekáč (kvôli lepšej manipulácii s horúcimi miskami) a šupnem do rúry vyhriatej na 200°C cca na 15 minút ... keď mi po bokoch misiek bublá šťava zo sliviek a mrvenička je zapečená do chrumkava vyberiem z rúry ... je to úžasná pochúťka ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 21.11.2013, 9:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |