končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
CUKROVINKY |
Test vanilkových cukrov - aké kupovať a akým sa radšej vyhnúť!POTREBNÉ PRÍSADY Vanilkový cukor POSTUP PRÍPRAVY V najnovšom čísle časopisu d-test je test vanilkových cukrov a teda musím povedať, dopadol pre výrobcov veľmi zle. Existujú dva druhy cukrov, vanilkový, ktorý obsahuje arómu z pravej vanilky (malo by jej tam byť minimálne 0,24 miligramov na gram cukru - ani v jednom prípade sa tak nestalo) a je oveľa drahší. Čiže vlastne podľa časopisu kupujeme len šialene predražený obyčajný cukor! Potom existuje vanilínovy cukor, ktorý obsahuje umelo vyrábaný vanilín, toho tam je viac a cukor stojí menej. Ten by mal obsahovať minimálne 2,5 mg vanilínu na gram cukru. Väčšina to dosiahla. Uvádzam niektoré cukry, ktoré viem, že ich predávajú aj na Slovensku, lebo niektoré, ktore sa predávajú v ČR, sa tu nemusia. Ceny sú v českých korunách, ale to len aby ste mali predstavu. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (20) posledné: 25.5.2014, 14:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
PralinkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY biela čokoláda, horká čokoláda, kokosový tuk, potravinárske farbivo POSTUP PRÍPRAVY :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 11.3.2013, 10:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |