. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > CUKROVINKY

Soňa H. (pepi) ID 9240
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.12.2006
Naposledy: 7.4.2018 19:56
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 25
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 17
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

CUKROVINKY

Jablkové pyté



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 1/2 kg polohrubej múky - 14 dkg práškového cukru - 2 celé vajcia - 1 Palmarín - 1/2 kypriaceho prášku - 1 vanilkový cukor Plnka: - cca 1 kg nastrúhaných jabĺk na hrubom strúhadle - kryštálový cukor - 1 ks škoricový cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto :
Všetky suroviny spracujeme na doske na hladké cesto a rozdelíme si ho na 2 časti. Plech si vymastíme Palmarínom a vysypeme múkou. Na doske rozváľame 1 polku cesta a na valci ho prenesieme na plech, na cesto dáme nastrúhané jablka, posypeme ich kryštálovým a škoricovým cukrom a zakryjeme druhou polovicou rozváľaného cesta. Povrch cesta popicháme vidličkou a dáme ho na 180 °C do ružova upecť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 28.12.2011, 16:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Pudingové stromčeky



POTREBNÉ PRÍSADY

65 dkg hladkej múky, 25 dkg práškového cukru, 2 Palmaríny, 4 ks Zlatý klas

POSTUP PRÍPRAVY

Z uvedených surovín spracujeme cesto, z ktorého môžeme vykrajovať rôzne tvary. Tieto stromčeky sú robené cez " Lis na cesto", ale dajú sa robiť rôzne tvary aj cez mlynček na mäso, keď sa tam dá nadstavec na takéto cukrovinky. Vyrobené tvary poukladáme na plech a pečieme na 180 °C do ružova. Po vychladnutí ich môžeme spájať lekvárom a namáčať v čokoláde. Sú jemné a veľmi chutné.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 23.12.2009, 20:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu