končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
CUKROVINKY |
Jablkové pytéPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 1/2 kg polohrubej múky - 14 dkg práškového cukru - 2 celé vajcia - 1 Palmarín - 1/2 kypriaceho prášku - 1 vanilkový cukor Plnka: - cca 1 kg nastrúhaných jabĺk na hrubom strúhadle - kryštálový cukor - 1 ks škoricový cukor POSTUP PRÍPRAVY Cesto : Všetky suroviny spracujeme na doske na hladké cesto a rozdelíme si ho na 2 časti. Plech si vymastíme Palmarínom a vysypeme múkou. Na doske rozváľame 1 polku cesta a na valci ho prenesieme na plech, na cesto dáme nastrúhané jablka, posypeme ich kryštálovým a škoricovým cukrom a zakryjeme druhou polovicou rozváľaného cesta. Povrch cesta popicháme vidličkou a dáme ho na 180 °C do ružova upecť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 28.12.2011, 16:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Pudingové stromčekyPOTREBNÉ PRÍSADY 65 dkg hladkej múky, 25 dkg práškového cukru, 2 Palmaríny, 4 ks Zlatý klas POSTUP PRÍPRAVY Z uvedených surovín spracujeme cesto, z ktorého môžeme vykrajovať rôzne tvary. Tieto stromčeky sú robené cez " Lis na cesto", ale dajú sa robiť rôzne tvary aj cez mlynček na mäso, keď sa tam dá nadstavec na takéto cukrovinky. Vyrobené tvary poukladáme na plech a pečieme na 180 °C do ružova. Po vychladnutí ich môžeme spájať lekvárom a namáčať v čokoláde. Sú jemné a veľmi chutné. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 23.12.2009, 20:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |