. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > CUKROVINKY

Martina Z. (Maťa149) ID 90159
.
Oblasť: Michalovce
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.4.2009
Naposledy: 7.12.2021 10:37
Aktualizácia: 9.10.2013 10:52
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 62
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 56
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

CUKROVINKY

Čokoládové bomby



POTREBNÉ PRÍSADY

4 bielka, 30 dkg práškového cukru, 1 balík oblátok,čokoláda

POSTUP PRÍPRAVY

Celý balík oblátok si polámeme do misky a do toho vlejeme teplý vyšľahaný sneh z bielkov s práškovým cukrom.Sneh šľaháme nad parou do tuha asi 15 min.Z oblátok a snehu sformujeme masu,ktorá sa vám môže zdať suchšia,preto si treba nabrať do misy vodu a ruky stále máčať do vody a robiť gule.Oblátky potom pekne zmäknú a sú to presne také gule,aké si pamätáme ešte za starých čias z cukrárne.Gule oblievame v čokoláde.Potom ich môžme uložiť do košíčkov.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 23.1.2015, 18:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Nepečená"ZEBRA"



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 25 dkg kokosu,40 dkg práškového cukru,10 dkg sušeného mlieka(napr.Laktino),1 Salko,1 PL mlieka KRÉM: 24 dkg práškového cukru,20 dkg cery,8 PL mlieka,3 čokoládové pudingy

POSTUP PRÍPRAVY

v obrázkovom postupe

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 57 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (32) posledné: 22.12.2023, 9:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Srnčí chrbát



POTREBNÉ PRÍSADY

3 vajcia,30 dkg práškového cukru,2 PL kakaa,1 cera,1/2 balíčka BB pudingu,10 dkg mletých orechov,detské piškóty

POSTUP PRÍPRAVY

Keďže som dnes zase podľahla svojim tehotenským chúťkam tak som si ho musela urobiť.Je tu viac receptov na srnčí chrbát,ale každý je iný.Tak pridávam aj ten svoj.Je naozaj dobrý a urobený raz dva.Tak šup na postup

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (15) posledné: 23.5.2011, 15:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Broskyne



POTREBNÉ PRÍSADY

Na jednu dávku:8 vajec,8 PL kryštál.cukru,10 PL polohrubej múky a asi tak pol práš.do pečiva Plnka ľubovoľna ja robím maslovú so Zlatým klasom a do stred každej broskyne dávam cukrík to tiež podľa výberu želé alebo arašidy v čokoláde(akože kôstka)

POSTUP PRÍPRAVY

klasické piškótové cesto vyšľahať a dávkovať do varešiek.Tie dávam na plech a pečiem

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (31) posledné: 22.12.2010, 17:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Griláž


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

17dkg kryštálového cukru, 17dkg sekaných orechov, 1 salko, 1 hera, 1/2 varovej čokolády ( 5dkg), 3 tortové oblátky

POSTUP PRÍPRAVY

Kryštálový cukor upáliť na karamel a zaliať rozpustenou teplou herou, premiešať a pridať sekané orechy( ja pridávam aj za hrsť mletých orechov, griláž je tak tuhšia), znova miešať a pridať salko, miešať do zhustnutia a potom odstaviť a pridať polámanú čokoládu. Znova premiešať nech sa čokoláda rozpustí. Keď griláž troška vychladne plníme oblátky. Oblátky sa lepšie plnia s vlažnou grilážou, lebo tepla zvykne vytekať.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 15.12.2009, 7:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu