končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
CUKROVINKY |
PRAVÉ CURKÁRENSKÉ KÁVOVÉ ZRNÁPOTREBNÉ PRÍSADY CUKRÁRENSKÉ KÁVOVÉ ZRNÁ PLNKA: 1BB puding, 2 polievkové lyžice kávy(nie nesca), 2 žĺtky, 250g práškového cukru, 250g margarínu. FALOŠNY MARCIPAN - MODELOVACIA HMOTA : 1 diel preosiatého sušeného plnotučného mlieka (červená krabica) 2 diely preosiatého práškového cukru, ½ čaj.lyžičky medu, vody podľa potreby. Ja som robila 200 g preosiateho cukru + 100 g preosiateho sušeného mlieka. /ale musela som si zamiesit tuto marcipánovú hmotu na 2 krát/ POSTUP PRÍPRAVY kuk obrázkový postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 123 návštěvníkov) KOMENTÁRE (76) posledné: 11.7.2014, 12:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |