končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 17 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |
CUKROVINKY |
Pudingové tiramisu s proteínomPOTREBNÉ PRÍSADY 1 balíček mandľového pudingu, 500 ml nízkotučného mlieka, 250g jemnej ricotty, 2 odmerky vanilkového proteínu, 1/2 PL xylitolu (alebo stéviu), 2 ČL rumovej esencie, balenie detských piškótov, silnú kávu, škoricu a kakao na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Na spodok obdĺžnikovej formy alebo plastovej nádoby poukladáme vrstvu piškótov. Puding si pripravíme podľa návodu - v 1/3 rozmiešame pudingový prášok, zvyšné 2/3 vylejeme do hrnca, pridáme xylitol, rumovú esenciu, proteín a dobre rozmiešame. Potom mlieko necháme zovrieť, odstavíme, pridáme pudingovú zmes a za stáleho miešania povaríme ešte 1 minútu. Do hotového pudingu primiešame ricottu a vylejeme to na piškóty. Navrch zatlačíme zopár piškótov namočených v káve a odložíme do chladničky stuhnúť. Pred podávaním tiramisu posypeme kakaom a škoricou a pokrájame na rovnaké kocky. Môžete ho dať na chvíľu do mrazničky, aby sa vám dalo krajšie pokrájať, keďže je mäkké. Druhá možnosť je rozdeliť tiramisu do dezertných pohárov, do každého pridať pár piškótov a zjesť lyžičkou. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 14.6.2015, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Zapečené ovocie s ovsenými vločkamiPOTREBNÉ PRÍSADY 2 jablká, 200g jahôd, 1/2 šálky ovsených vločiek, 2 PL kokosu, 2 PL mletých mandlí, 1 PL kokosového oleja, štipku soli, škoricu, trstinový cukor/stéviu/brezový cukor (alebo sladidlo podľa vášho výberu), jogurt POSTUP PRÍPRAVY Rúru si predhrejeme na 180°C. Jablká ošúpeme, nakrájame na malé kúsky a vysypeme priamo na dno malého plechu alebo zapekacej misy. Jahody očistíme, nakrájame a pridáme k jablkám. Jemne osladíme sladidlom nášho výberu a dobre premiešame. Ak chcete použiť med, radšej si ho odložte a polejte si až finálnu porciu, tepelnou úpravou totiž stráca výživné látky. V miske si zmiešame vločky, kokos, mleté mandle, štipku soli, škoricu a tiež môžeme trochu dosladiť. Všetko premiešame a nakoniec pridáme lyžicu tekutého kokosového oleja. Ešte všetko premiešame, aby sa kokosový olej dostal do celej zmesi. Musli potom rovnomerne rozložíme na ovocie a dáme zapiecť na takých 25 minút. Podávame ešte teplé s jogurtom a čerstvým ovocím. Je to výborné. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 14.6.2015, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Slivkovo-maková tvarohová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 500g jemného nízkotučného tvarohu 250g hrudkového nízkotučného tvarohu 2 jogobely light - príchuť sušená slivka 1 balíček (20g) mletej želatíny 2 PL maku 1 PL brezového cukru 1 PL slivkového lekváru balenie kakaových Hobbits sušienok 125g sušených sliviek POSTUP PRÍPRAVY Sušené slivky zalejeme v miske teplou vodou a necháme zmäknúť. Želatínu nasypeme do 3 PL vody a necháme napučať. Zatiaľ si pripravíme plnku. Zmiešame tvarohy so slivkovým jogurtom, dosladíme xylitolom (alebo stéviou) a primiešame slivkový lekvár a mak. V kuchynskom robote rozdrvíme pol balenia (asi 125g) hobbits sušienok. Potom k nim pridáme sušené slivky a 3 PL vody, v ktorej sa namáčali. Všetko spolu zmixujeme, a vzniknutú hmotu na korpus roztlačíme na spodok okrúhlej formy. Želatínu zahrejeme, rozpustíme a zamiešame do tvarohovej hmoty, ktorú vylejeme do formy na sušienkovo-slivkový korpus. Tortu odložíme stuhnúť do chladničky. Podávame ozdobenú sušenými alebo čerstvými slivkami s rozdrvenými hobbits sušienkami. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 14.6.2015, 14:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Levanduľové sušienkyPOTREBNÉ PRÍSADY 1 vajíčko, 1 bielok, 5 PL mletých mandlí, 4 PL jemných ovsených vločiek, 4 PL trstinového cukru, 1 vrecko levanduľového čaju, 1 ČL kypriaceho prášku, kúsky bielej čokolády POSTUP PRÍPRAVY Rúru si predhrejeme na 175°C. V miske zmiešame suché suroviny. Čajové vrecko rozstrihneme a prisypeme sušenú levanduľu. Pridáme vajíčko, bielok a zmixujeme ponorným mixérom, aby sa suroviny spojili. Nakoniec do zmesi pridáme pár kúskov nakrájanej bielej čokolády. Plech vyložíme papierom na pečenie a polievkovou lyžicou tvarujeme zo zmesi okrúhle sušienky. Pečieme cca 15 minút. Táto dávka je na 9 zdravých sušienok na zahryznutie k poobedňajšiemu čaju. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 22.4.2015, 17:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Banánová zmrzlinaPOTREBNÉ PRÍSADY 2 banány, 2 PL arašidového masla POSTUP PRÍPRAVY Banány nakrájame na kolieska a odložíme zmraziť do mrazničky. Zmrazené banány potom dáme do mixéra, pridáme 2 PL arašidového masla a spolu zmixujeme do zmrzlinovej konzistencie. Ozdobíme a ihneď podávame. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 10.2.2015, 14:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Fitness cheesecake z mikrovlnkyPOTREBNÉ PRÍSADY 4 PL jemného nízkotučného tvarohu 1 malé vajíčko, 2 PL vanilkového jogurtu (napr. fit and free, zvolenský), 1 PL xylitolu (alebo iného sladidla/trstinového cukru), 4 PL musli alebo cereálií, 1 PL mandľového alebo obyčajného masla, jahody na ozdobenie POSTUP PRÍPRAVY Musli rozdrtíme a zmiešame s rozpusteným maslom. Dobre zatlačíme na dno šálky. V miske vyšľaháme vajíčko, pridáme tvaroh, jogurt a xylitol a opäť dobre zašľaháme dokopy. Hmotu nalejeme do šálky a vložíme do mikrovlnky. Prikryjeme servítkou a zohrejeme na 1 minútu. Potom stopneme, skontrolujeme a zapneme na ďalších 30 sekúnd. Tento postup zopakujeme 3-4 krát. Hotový cheesecake necháme v šálke chvíľu vychladnúť a potom opatrne vyklopíme na tanierik a ešte necháme chvíľu chladnúť. Potom cheesecake odložíme do chladničky najmenej na hodinu stuhnúť. Podávame s jahodami alebo iným obľúbeným ovocím. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Snickers ovsené kockyPOTREBNÉ PRÍSADY 1/2 šálky arašidového masla, 1/4 šálky medu, 1 odmerka vanilkového proteínu, 1 šálka ovsených vločiek ( môžete ich namiešať aj s burizónmi, nesolenými arašidmi alebo obľúbenými cereáliami - hodí sa napr. nesquick) POSTUP PRÍPRAVY Do menšej rajničky dáme arašidové maslo, med, proteín a postupným zahrievaním a miešaním rozpustíme. Do hmoty pridáme ovsené vločky (prípadne namiešané s burizónmi, orieškami alebo cereáliami) a dobre premiešame, aby hmota všetko obalila. Plastovú nádobu vyložíme alobalom a hmotu natlačíme dnu. Uložíme do chladničky stuhnúť a potom nakrájame na chutné kocky. Z tejto dávky budete mať asi 12 kúskov. Skladujeme v chlade. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Marcipánové guľkyPOTREBNÉ PRÍSADY 120g lúpaných mandlí, 120g hnedého cukru, 1 PL kokosového oleja, 1 bielok, rumovú esenciu, kvalitnú horkú čokoládu POSTUP PRÍPRAVY Pokiaľ nemáte lúpané mandle, zalejte ich vriacou vodou a o chvíľu olúpte a nechajte usušiť. Ako prvý dáme do mixéra cukor a romixujeme, aby bol jemnejší. Potom cukor odložíme bokom. Do mixéra vysypeme mandle a mixujeme, kým máme jemnú múčku. Pridáme 1/2 PL kokosového oleja a dobre premiešame. Mixujeme kým nám vznikne mandľové maslo, musíme pritom priebežne stierať hmotu prichytenú na stenách mixéru. Hotové mandľové maslo dáme do misky k hnedému cukru. Pridáme vidličkou napenený bielok a pár kvapiek rumovej esencie. Všetko dobre rukami spojíme a vymiesime marcipánovú hmotu. Odložíme na 30 minút do chladničky. Po polhodine hmotu vyberieme z chladu a necháme chvíľu zmäknúť. Zatiaľ si rozpustíme horkú čokoládu s 1/2 PL kokosového oleja. Z marcipánovej hmoty tvarujeme malé - milé guľky, ktoré máčame v čokoláde a ukladáme do košíčkov. www.fitnessdesserts.blogspot.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Zdravé mandľové koláčikyPOTREBNÉ PRÍSADY 1 vajce, 1 bielok, 5 PL mandľového masla, 2 PL hnedého cukru, 2 PL jemných ovsených vločiek, 1 ČL prášku do pečiva, 1 ČL vanilkovej esencie, škoricu podľa chuti, 40g čokolády s min. 70% obsahom kakaa na ozdobenie POSTUP PRÍPRAVY 1. Všetky ingrediencie dáme do misky a zmixujeme ponorným mixérom. 2. Plech vyložíme papierom na pečenie. Polievkovou lyžicou naberáme hmotu a tvarujeme okrúhle koláčiky. 3. Vložíme do rúry vyhriatej na 170°C a pečieme teplovzdušne cca 15 minút. 4. Vychladnuté koláčiky ozdobíme rozpustenou čokoládou. Tip: Čo sa týka cukru, je len na vás či použijete ako sladidlo hnedý cukor, med alebo niečo iné, čo máte rady. Taktiež vám možno bude stačiť 1 PL alebo si dáte aj 3 PL. Sladenie je len o vašich chutiach a preferenciách, takže si ho prispôsobte. Alebo ak máte vanilkový proteín, môžete ho požiť namiesto cukru, nakoľko je samotný sladko ochutený. Čokoládu môžete aj nasekať nadrobno a zamiešať do cesta. Mandľové maslo kúpite v obchode so zdravou výživou alebo si ho môžete vyrobiť doma ako ja. www.fitnessdesserts.blogspot.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Gaštanová fitness roládaPOTREBNÉ PRÍSADY Na cesto: 5 vajec, 2 bielka, 7 PL sušeného mlieka, 2 PL ovsenej múky ( mletých ovsených vločiek ), 1 PL hnedého cukru, 1 PL lekváru (malinový alebo marhuľový), 3 PL kakaa, štipka škorice, 1 PL arašidového masla, 1 a pol ČL prášku do pečiva, Na plnku: 250g gaštanového pyré, 3 bielka, malinový alebo marhuľový džem na potretie POSTUP PRÍPRAVY Celé vajcia a bielka vyšľaháme mixérom a postupne pridávame ostatné ingrediencie - sušené mlieko, ovsenú múku, cukor, lekvár, kakao, škoricu, arašidové maslo a prášok do pečiva. Hmotu potom vylejeme na stredný plech vyložený papierom na pečenie a pečieme na 180°C 12-15 minút. Kým sa nám roláda pečie pripravíme plnku. Bielky vyšľaháme v miske nad parou a potom zložíme na pracovnú dosku. Polovicu gaštanového pyré rozdrobíme do bielkov a dobre zašľaháme mixérom. Potom rozdrobíme aj druhú polovicu a opäť dobre zašľaháme. Upečenú roládu vyberieme z rúry a ešte teplú zvinieme a necháme chvíľku vychladnúť. Roládu opatrne rozvinieme, potrieme lekvárom, naplníme gaštanovou plnkou a opäť zvinieme. Odložíme do chladničky stuhnúť. Roláda je ešte lepšia na druhý deň, keď sa všetky chute dokonale spoja. 1 kus obsahuje: 2,5g tuku, 4,5g bielkovín a 8g sacharidov. www.fitnessdesserts.blogspot.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 17 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |