končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
CUKROVINKY |
Výýýýborné linecké kolieskaPOTREBNÉ PRÍSADY 1/2 kg hladkej múky, 25 dg práš. cukru, 1 CERA, 1/2 Helie, 2 žĺtky + 1 celé vajce, 1/4 balíčka prášku do pečiva a 4 balíky Zlatý klas. POSTUP PRÍPRAVY Všetky vymenované suroviny zmiesime (trvá to trošku dlhšie, ale s cestom sa výborne pracuje). Vykrajujeme kolieska (srdiečka, kvetinky hviezdičky:-))), pečieme pomalšie len do zlatista. Vychladnuté spájame lekvárom - sú výborné. Pozn. z jednej tejto dávky vám vyjde cca 90 ks spojených koláčikov-mäkké, sypké, výborné, chutné. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 24.8.2009, 12:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Gaštanové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY Na piškótu: 4 vajcia, 6 pol.lyžíc kr.cukru, 6 pol.lyžíc polohr.múky, 1 dl oleja, 1 pol.lyžica kakaa, 1 bal. prášku do pečivaNa plnku: 1/2 masla, 3 pol.lyžice práš.cukru, 1 kocka gaštanového pyré, 1 bal. Zlatého klasu, 3 dl mliekaNa karamelovú šľahačku: 4 pol.lyžice kryš.cukru, 3 dl mlieka, 2 práškové šľahčky + 1 stužovač POSTUP PRÍPRAVY Piškóta: Celé vajcia vyšľaháme, pridáme olej, múku, kakao a prášok do pečiva. Premiešame, dáme piecť, necháme vychladnúť - natrieme plnkou. Plnka: Z mlieka a zlatého klasu uvaríme hustú kašu, ktorú necháme vychladnúť. maslo, práškový cukor a gaštanové pyré dobre vymiešame a primiešame do vychladnutej kaše. Na plnku dáme karamelovú šľahačku. Karamelová šľahačka: cukor upálime na karamel, no prv než sa rozpustí, zalejeme ho mliekom. Po vychladnutí ho zmiešame so šľahačkami a stužovačom a vyšľaháme. Navrch môžeme nastrúhať čokoládu, zákusok chutí famózne. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 16.10.2008, 18:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |