Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
piskotove cesto: 3 vajcia,4PL krystaloveho cukru,trosku oleja, polohruba muka. krem:3 pomarancowe zelatiny, 400ml smotany na slahanie,1/2kg tvaroh jemny meleny,2 slahacky v prasku,3 konzervy broskyn.
POSTUP PRÍPRAVY
piskotove cesto:zltka oddelime od bielok, bielka vyslahame na tuhy sneh potom do neho pridame 4 PL krystaloveho cukru, olej ,zltka a vsetko spolu vyslahame potom pridame 4PL muky preosiatej a pomalycky vmiesame cesto vylejeme na pekac ktory sme si natreli maslom a poprasili mukou dame do rury na 200 stupnov a kontrolujeme nepoviem presny cas lebo kazda rura pecie inak.treba po 15 minutach skontrolovat sparatkom v strede ci uz je hotove cesto nechame vychladnut.
krem:slahacku na slahanie vylejeme do misky spolu s praskovou slahackou a zmixujeme do tuhej formy ked uz mame vyslahane pridame tvaroh jemny meleny a tiez vyslahame .potom vylejeme zelatinu uvarenu zelatina musi byt letna do tej masy pridame nakrajane na male kocky broskyne ktore sme nakrajali z dvoch konzerv vymiesame a dame do chladnicky na 15 min ked zacne masa tuhnut vylejeme ju a natrieme piskotove cesto a dam znovu do chladnicky stuhnut na 2 az 3 hodiny potom nakrajame zvysne broskyne na mesiaciky nie velmi hrube naukladame ich na kolac a aj tie mozme aj nemusime zaliat broskynovou zelatinou,ten kolac je z polska od mojej svokry je velmi chutny !
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (9) posledné: 4.3.2011, 14:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |