končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
CUKROVINKY |
Zdravé maškrtyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY podľa Mačingovej POSTUP PRÍPRAVY 86% čokoláda, oriešky, marhule, slivky a hrozienka - mňamka ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 29.3.2012, 15:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Mandľové suchárePOTREBNÉ PRÍSADY Ak máte doma zvyšné bielky a máte chuť si spraviť nejakú dobrú maškrtu, tak tieto sucháre sú to pravé. Naučila som sa ich nedávno a už som si ich robila 2x za sebou, čo boli také skvelé. Pri sledovaní TV ani nebudete vedieť ako ich schrúmete :-) Čo budete potrebovať: 4 bielky, 10 dkg práškového cukru, balíček nelúpaných mandlí, 10 dkg hladkej múky POSTUP PRÍPRAVY Bielka s cukrom šľahajte metličkou, nie mixérom, aby sa cukor rozpustil. Do vzniknutej hmoty primiešajte múku a mandle (nelúpať). Cesto už nešľahajte, len premiešajte. Nalejte do vymasteného a hrubou múkou vysypaného srnčieho chrbta a upečte na 150°C do zlatista. Po upečení aj s nádobou nechajte aspoň 12 hodín odpočívať. Potom z formy vyberte a keks nakrájajte na veľmi tenké plátky ostrým nožom. Poukladajte na plech vystlaný papierom na pečenie a ešte v rúre mierne vyhriatej dosušte. Mali by mať mierne zlatú farbu a chrumkať. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 1.12.2016, 13:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |