končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 8 (zobrazuje sa 1-8) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
veľkonočné perníčkyPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (4) posledné: 30.11.2014, 18:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
jahodové kockyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2x piškótový plát z 3 vajec, jahodová marmeláda, 2 jahodové kompóty, 0,6 l rastlinnej šľahačky, prášková želatína ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 29.8.2010, 17:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
koláčikyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY štafetky, orechové kvietka, kokosové štvorce, čokoládové trojuholníky, mandľové oválky ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (5) posledné: 21.9.2010, 20:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
koláčiky na oslavuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY vanilkové rožteky, orechové trojlístky, čokoládové striekané, linecké, kokosové štvorčeky ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 9.5.2010, 19:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
medovoorechové trojuholníčkyPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 380 g hladkej múky, 120 g práškového cukru, 250 g Palmarinu, 2 vajcia, štipka soli ORECHOVÁ ZMES : 120 g Palmarinu, 4 lyžice medu, 100 g práškového cukru a 200 g mletých orechov. POSTUP PRÍPRAVY Vypracujeme cesto, necháme hodinu odpočívať v chlade a rozvaľkáme na plech vyložený papierom na pečenie. Popicháme vidličkou, natrieme marmeládou a rozotrieme orechovú zmes, ktorú pripravíme rozpustením 120 g Palmarinu, pridáme 4 lyžice medu, 100 g práškového cukru a 200 g mletých orechov. Upečieme pri 170°C a ešte teplé nakrájame na trojuholníčky, rožky namáčame v čokoláde zdroj: internet ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 20.5.2010, 12:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
šľahačkové kockyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2x piškótové cesto z 3 vajíčiek, malinový džem, malinový sirup, 500 ml šľahačky, 500 g marhuľového džemu, želatína ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 17.5.2009, 19:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
medovo-orechové rezyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY našla som ho na jednej stránke pod názvom Nebe v hubě. Aj tak chutí ! Suroviny: 500 g hladkej múky, 200 g práškového cukru, 200 g Hery, 2 vajcia, 2 lyžice medu, 2 lyžičky jedlej sódy Krém: 500 ml mlieka, 1 vanilka, 200 g cukru, 4 lyžice Maizeny – uvaríme kašu a vychladnutej zamiešame 250 g masla Orechová hmota: 300-350 g nasekaných vlašských orechov, 100 g práškového cukru, 120 g masla, 3 lyžice medu – zohrejeme v hrnci a trochu osmažíme POSTUP PRÍPRAVY Postup: Zo surovín spracujeme cesto, necháme v chlade na pol hodinku. Rozdelíme na dve časti. Každú časť vyvaľkáme na papieri na pečenie a presunieme na veľké plechy. Na druhý diel natrieme ešte teplú hmotu z orechov a upečieme pri 175°C. Prvý upečený plát pokropíme rumom a potrieme krémom, na ktorý dáme upečený plát s orechmi. Necháme uležať do druhého dňa. Oplatí sa vyčkať !! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 5.1.2009, 14:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
ŠtafetkyPOTREBNÉ PRÍSADY suroviny na 1 plát : 160 g bielkov ( teraz mi to vychádzalo zo 4 vajíčiek, veľ. M ) 100 g kryštálového cukru 45 g hladkej múky špeciál 45 g pomletých nesolených arašidov 20 g práškového cukru na posypanie cesta/ krém : 0,5 l mlieka, 60 g krémového prášku Zlatý klas, 1 žĺtok, 1 vanilkový cukor, 200 g cukru, 250-300 g masla, na ochutenie mletá káva a rum čokoládová poleva POSTUP PRÍPRAVY Bielky s cukrom vyšľaháme na tuhý sneh, zľahka primiešame pomleté arašidy a múku. Hmotu rozotrieme na papier, na veľký plech, posypeme práškovým cukrom. Pečieme pri 200°C do svetlohneda. Postup zopakujeme, upečieme 3 pláty. Krém : z mlieka, krémového prášku, vanilky a cukru uvaríme hustú kašu, ktorú po vychladnutí vyšľaháme s maslom. Prichutíme rumom a kávovou usadeninou. Ponatierame pláty a zaťažíme. Krájeme na obdľžničky a máčame do čokoládovej polevy. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 8 (zobrazuje sa 1-8) |