Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
2 tvarohy, 1/2 l mlieka, 4 žĺtka, 2 x 15 dg kryštáľový cukor, 1 zlatý klas, 1 vanilkový cukor, 1 lístkové cesto
POSTUP PRÍPRAVY
Žĺtka rozmixujeme s 15 dg cukru, pridáme tvarohy, vanilkový cukor, mlieko a zlatý klas. Všetko rozmixujeme. Lístkové cesto vyvaľkáme do hlbokého plechu a vytvoríme okraje. Zmixovaný obsah vylejeme na cesto do plechu a necháme piecť cca 45 min. na strednom stupni. Potom si zo zostávajúcich bielkov vyšľaháme sneh, do ktorého pridáme 15 dg kryštáľového cukru. Toto natrieme na skoro upečený koláč a dáme piecť ešte na 15-20 minút.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
KOMENTÁRE (2) posledné: 16.11.2006, 18:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |