končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Nepecena rolada kokosovaPOTREBNÉ PRÍSADY 3 bal.BE-BE keksov,15 dkg praskov.cukru,3 dkg kakaa,rumova esencia alebo rum,1lyz.kavy uvarena silna kava, PLNKA:15dkg palmarin,14dkg pras.cukor,1lyz.vanilkovy cukor,5dkg medu,5dkg struhaneho kokosu POSTUP PRÍPRAVY Na doske valkom rozdrvime keksy v nadobe.Potom ich dobre zmiesime,s kavou,kokosom,kakaom,cukor,rumova prichut kava sa dava take mnozstvo aby vznikla pevna hmota.Kokosovu hmotu rozvalkame na plat 30 krat 30 cm.Rovnomerne ho potrieme plnkou , ktoru pripravime zo surovin.Plat natesno zvinieme,pevne,zabalime do alobalu a dame do chladnicky stuhnut.Potom nakrajame je vyborna. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
JABLKOVY MRVENICOVY KOLACPOTREBNÉ PRÍSADY MRVENICA: 1 1/2 dl hladkej muky,1/2 dl ovsenych vlociek,3 lyzice praskoveho cukru,100g masla PLNKA: 3-4 jablka,2 lyzice cukru,1 lyzica mletej skorice POSTUP PRÍPRAVY 1. Vyhrejte ruru na 225 stupnou a najprv si pripravte mrvenicku : ryhchlo si pripravte muku,ovsene vlocky,cukor a maslo.Najjednoduchsie je pouzit kuchynsky robot. 2.Jablka osupte,vykrojite z nich jaderniky a zvysok jablk nakrajajte na väcsie kusy alebo na platy. 3.Do vymastenej nadoby na pecenie poukladajte jablka. 4.Jablka posypte cukrom a skoricou.Uplne navrch posypte kolac mrvenicou. 5.Kolac pecte v rure na prostrednej mriezke priblizne 20-25 min.dokial jablka nezmäknu a mrvenica neziska zlatu farbu.Kolac podavajte este teply. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 8.9.2008, 23:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
PAVUCIA TORTAPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO:4 vajcia,200g pras.cukor,100g hrubej muky,1/2 pras.do peciva,1/8 l mlieka,100g orechov KREM:200g masla,3 PL cukru,1 zltok,trocha rumu,vanilkovy puding,3,5dl mlieka,marcipanova hmota,zelene potravinarske farbivo, PRISADY NA PAVUKA:125g zomletych piskot,125g masla,125g pras.cukru,1 PL kakaa,1 zltok,trochu rumu POSTUP PRÍPRAVY 1.zltky vymiesame s cukrom,pridame muku s praskom do peciva,mlieko a dobre premiesame.Uslahame tuhy sneh z bielkoua s mletymi orachami pridavame k cestu.Zlahka premiesame.Tortovu formu vymastime,vysypeme mukou nalejeme do nej cesto a pomali pecieme vo vyhriatej rure.Vychladnuti korpus rozkrojime a naplnime kremom. 2. Priprava kremu: Vsetky suroviny dobre vyslahame a na koniec do nich zamieame vychladnuti puding u v areny v 3,5 dl mlieka. 3.Marcipanovou hmotou obalime tortu.Hore vytvorime cokoladovu pavucinu,na bokoch urobime male pavuky z lentiliek.Pavuka urobime s zmiesanim prisad,polejeme cokoladou a posypeme ryzou na zdobemie.Oci su z lentiliek a nozicky z pelendreku. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 8.9.2008, 14:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
JEDNODUCHY PERNIKPOTREBNÉ PRÍSADY 60 dkg hl.muky,50 g cukru,2 vajcia,1 kypr.prasok do pernika,1/2 kypr.prasku do peciva,10 dkg masla,1/2 l mlieka,NA OZDOBU:cokolada na varenie,marmelada POSTUP PRÍPRAVY Vsetky suroviny zmiesame a pecieme asi 20-30 min.pri 150 stupnoch .Upeceny pernik potrieme marmeladou a polejeme cokoladou.Hotovy pernik dame na chvilu vychladit do chladnicky,pokial poleva nestuhne. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Medovo-karamelovy kremesPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 4 pohare polohrubej muky,1 pohar cukru,50g masla,2 cele vajcia,3 PL kyslej smotany,2 PLmedu,2 KL sody bikarbony. ORECHOVY KARAMEL: 20dkg orechov dame do sacku a tlcikom na mäso posekame na drobno,100g masla,3/4 pohara krystaloveho cukru,3 PL medu,PLNKA:1/2 l mlieka,1 zltok,1 van.cukor,4 PL cukru,2 PL maizeny,2 PL polohrubej muky.....1 palmarim (250g) POSTUP PRÍPRAVY CESTO:-zamiesame a upecieme 3 platy,na treti plat dame orechovy karamel a tak spolu upecieme. ORECHOVY KARAMEL:-toto uvarime a teple davame lyzicou alebo nozom na cesto,spolu pecieme.PLNKA:-uvarime a ked vxchladne zamiesame 1 palmarin. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 5.9.2008, 13:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
LIATY MEDOVNIKPOTREBNÉ PRÍSADY 3PL medu,3 vajcia,450g hladkej muky,13PL mlieka,1 1/2 KL sody bikarbony,skorica. POSTUP PRÍPRAVY Med ,vajcia vymiesame pridame muku,mlieko,sodu bikarbonu,skoricu a premiesame.Cesto dame na vymasteny a mukou vysypany plech a pecieme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
PARIZSKE REZYPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 200G hrubej muky,1vanilka,2 zltky,140g pras.cukru,180g Ramy,100g mletych orechov.dzem. POLEVA: 5 bielkov,200g pras.cukru,20g kakaa,120g mletych orechov,1 vanilka. POSTUP PRÍPRAVY Zltky vymiesame s cukrom a maslom.Pridame vanilku,muku a orechy.Cesto vylejeme na pomuceny a mukou vysypany plech a pecieme 20.mim.Vyberieme a nechame vychladnut,korpus natrieme dzemom.Vyslahame z bielkou sneh pridame cukor,kakao orechy,vanilku premiesame a masu vylejeme na korpus a zapecieme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7) |