. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MÚČNIKY, POHÁRE

Maria I. (mucilienka) ID 47050
.
Oblasť: Trenčín
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 22.5.2008
Naposledy: 14.5.2019 7:49
Aktualizácia: 10.11.2014 15:29
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 108
RODINNÉ FOTOGRAFIE 57
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 80
NÁVODY 1
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9)

MÚČNIKY, POHÁRE

Tvarohový koláč so šľahačkou a mandarínkami



POTREBNÉ PRÍSADY

Koláčik je nenáročný na prípravu aj na suroviny, ale nezahanbite sa s ním ani na oslave. CESTO: 4 žĺtky, 200g kryštálového cukru, 100 ml oleja, 250ml kysla smotana, 50 ml mlieka 300 g polohrubej múky, 1 PDP, sneh zo 6 bielkov PLNKA: 500g obyčajného hrudkovitého tvarohu, 250ml šľahačky, 2 žĺtky, 1 zlatý klas, 100g kryštálového cukru a 2 malé konzervy mandaríniek bez nálevu

POSTUP PRÍPRAVY

Žĺtky vymiešame s cukrom. Prilejeme olej, kyslú smotanu, mlieko. Primiešame múku s PDP a nakoniec sneh z bielkov. Cesto rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný plech. Plnku pripravíme vymiešaním tvarohu s cukrom, žĺtkami, šľahačkou, zlatym klasom a nakoniec pridaním mandariniek. Polievkovou lyžicou dávame plnku na cesto. Pečieme pri teplote 180C.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (21) posledné: 29.4.2015, 12:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Stavnate muffiny zo zakysanky s karamelovym Salkom



POTREBNÉ PRÍSADY

500ml polohrubej muky* 250ml krystaloveho cukru* 2dcl oleja * 500ml acidka alebo zakysanky* 2 PL kakaa * 2CL sody bikarbony* salko * papierove kosicky

POSTUP PRÍPRAVY

Do tohto receptu som spojila dve vecicky,, ktore mame radi - kolacik zo zakysanky a Salko. Je to velmi jednoduche - muku, cukor, olej, acidko, kakao, sodu - spolu dokladne vymiesame. Do formy na muffiny dame papierove kosicky, nalejeme dostatocne mnozstvo cesta a do kazdej muffinky pridame este 1CL skaramelizovaneho salka. Pecieme vo vyhriatej rure 20min pri 170C.

A nech niekto potom povie, ze su muffiny malo stavnate .-D.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 86 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (58) posledné: 17.2.2016, 19:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Ovocny tunel



POTREBNÉ PRÍSADY

x

POSTUP PRÍPRAVY

x

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (4) posledné: 15.12.2011, 10:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Rodinna babovka - bez muky



POTREBNÉ PRÍSADY

5 vajec * 200 g praskoveho cukru* 200g kukuricneho skrobu - Gustin * 2dcl oleja * 1PDP * kakao

POSTUP PRÍPRAVY

Zltky vyslahame s cukrom a olejom. Pridame kukuricny skrob s praskom do peciva a snehom z 5 bielkov - opatrne. Do polovice dame kakao. Velmi lahky a rychly kolacik a hlavne bajecna chut!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (9) posledné: 20.9.2013, 20:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Uzasne chutny jablkovy kolac - super rychly!



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 2 vajcia * 170g hnedeho cukru /alebo 150ml agave sirupu / * 350g spaldovej muky * 350 g jablk postruhanych aj so supkou na hrubo * 100ml oleja * 100 ml mlieka * 1 prasok do peciva * 1 KL rumovej esencie * hrozienka Poleva: 50g masla * 150g hnedeho cukru * 2 polievkove lyzice vriacej vody * 1 KL rumovej esencie * mlete orechy * cokoladova poleva (nemusi byt)

POSTUP PRÍPRAVY

Vajcia, praskovy cukor, polohrubu muku, olej, mlieko, prasok do peciva spolu zmiesame , pridame nahrubo postruhane jablcka aj so supkou a hrozienka. Dame piect na vymasteny a mukou vysypany plech. Pecieme priblizne 30 min. na teplote 180C (tepolovzdusna rura).
Pripravime si polevu zmiesanim masla, cukru, vriacej vody a rumovej esencie. Po upeceni kolac hned ako ho vytiahneme z rury natrieme polevou - rozotierame ju opatrne po porvchu (bude sa krasne topit). Posypeme mletymi orechami a pocikcakujeme cokoladovou polevou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (9) posledné: 15.11.2010, 21:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Orechovo - pudingove trojuholnicky - STAVNATE A BEZ PLNKY!



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 150g hery 150 g praskoveho cukru 150g polohrubej muky 1 vanilka 3 vajcia 75g maizeny 1 prasok do peciva 2 PL kakaa 100g mletych orechov 100ml mlieka PLNKA: 1 liter mlieka 2 karamelove pudingy 2x 100g orieskove cokolady (Milka, Barila...) * cokoladova poleva

POSTUP PRÍPRAVY

Heru, praskovy cukor, vanilku a vajcia vymiesame do penista. Pridame muku, maizenu, prasok do peciva, kakao, mlete orechy a mlieko. Vymiesame do hladka a dame piest na vymasteny a struhankou vysypany plech do vyhriatej rury.
Po vychladnuti navrstvime na plat plnku - v mlieku uvarime pudingy a este do horuceho pridame rozlamanu cokoladu. Miesame do rozpustenia a este horuce rovnomerne rozotrieme na plat.
Nechame poriadne vychladnut a stuhnut. Nakrajame na primerane trojuholniky a kazdy oblejeme cokoladovou polevou a podla fantazie dozdobime.
MNAM!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

BAJECNY OPITY IZIDOR



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 15dkg praskoveho cukru 15dkg masla 4 zltky 12dkg mletych orechov 7 dkg hrubej muky 1 prasok do peciva 1PL kakaa sneh zo 4 bielkov Plnka c. 1: 20 dkg mletych orechov 2 hrste praskoveho cukru 1,5dcl rumu 1 vanilka Plnka c. 2: 3 dcl mlieka 1 zlaty klas 2 PL kakaa 1 zltko 30dkg masla 5 PL krystaloveho cukru * dzem * cokoladova poleva

POSTUP PRÍPRAVY

Praskovy cukor, maslo, zltky vymiesame do penista. Pridame orechy, hrubu muku, prasok do peciva, kakao a nakoniec zlahka vmiesame sneh. Dame piect do vyhriatej rury.
Zatlal si pripravime orechovu plnku - orechy, cukor, rum a vanilku zmiesame a nechame odlezat. Po upeceni a vychladnuti si natrieme plat dobrym dzemom (ja som pouzila jahodovy) a navrstvime nan orechovu plnku.
Z mlieka, zltka, cukru, zlateho klasu a kakaa uvarime puding, ktory za staleho miesania vychladime. Maslo vymiesame do penista a po malych castiach pridavame vychladnuty puding. Vymiesame do hladka. Navrstvime na orechovu plnku. Vrch polejeme roztopenou cokoladou na varenie.
Nechame odlezat do druheho dna a potom krajame horucim nozom.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (7) posledné: 16.1.2010, 13:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Vyborna kakaova marlenka



POTREBNÉ PRÍSADY

Podla EVKY A. ID 35030

POSTUP PRÍPRAVY

Evicka, dakujem pekne, takyto skvely recept som uz davno nerobila.. je to zatial u mna No 1, a to som toho uz cosi popiekla!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 13.3.2009, 18:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Japonske rezy



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 5 vajec 20 dkg krystaloveho cukru 20 dkg polohrubej muky 1/2 prasku do peciva Krem: 500ml mlieka 5 zltkov 12 dkg krystaloveho cukru 7 dkg hrubej muky Sneh: 5 bielkov 15 dkg krystaloveho cukru zavarane marhule

POSTUP PRÍPRAVY

Vajcia vyslahame do penista, pridame cukor a po vyslahani muku s praskom do peciva. Na vymastenom a mukou vysypanom plechu upecieme do ruzova. Na vychladnuty plat poukladame odkvapkane zavarane marhule a natrieme horuci krem, ktory sme pripravili uvarenim zltkov, cukru a muky v mlieku. Na krem navrstvime vyslahany sneh s krystalovym cukrom a zapecieme do ruzova.
Tento kolac je uzasne lahucky, lahodny a velmi sviezi... Vyskusajte, je super!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 11.9.2015, 16:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu