končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Ovocný zákusok (LETNÉ OSVIEŽENIE)POTREBNÉ PRÍSADY cesto: 5 vajec, 25 dkg praskoveho cukru, 25 dkg polohrubej múky, prasok do peciva, 7 PL vody, 0,5 dcl oleja plnka: marhulovy dzem, 500 g sterilizovanych broskyn, 250 g smotany na slahanie, 500 g kyslej smotany, 2 ks vanilinoveho cukru, 10 g zelatiny poleva: 80g Zlateho klasu, 120 g krystaloveho cukru, 1l vody, 85g praskoveho dzusu POSTUP PRÍPRAVY Cele vajcia vyslahame s praskovym cukrom. Pridame muku premiesanu s PDP, vodu, olej a premiesame. Pripravene cesto vylejeme na vymasteny a mukou vysypany plech (prip. pouzijeme papier na pecenie) a vo vyhriatej rure upecieme. Po upeceni a vychladnuti potrieme cesto marhulovym dzemom a ulozime nan scedene a pokrajane broskyne. Rozotrieme na ne plnku, ktoru nechame 40 min. stuhnut (ja som ju nechala celu noc). Po stuhnuti polejeme zakusok polovychladnutou polevou a odlozime na chladne miesto (cca 3 hodinky). Plnka: Smotanu na slahanie vyslahame. Kysle smotany vymiesame s vanilinovymi cukrami. Zelatinu pripravime podla navodu (POZOR: len polovicna davka z 20g zelatiny). Vsetko dokopy zmiesame. Poleva: Do vody dame krystalovy cukor, praskovy dzus a Zlaty klas (2 ks). Premiesame a za staleho miesania uvarime. Nechame vychladnut, ale nie uplne, a vylejeme na zakusok. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 11.7.2017, 16:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Trasený zákusok JAHODOVÝPOTREBNÉ PRÍSADY cesto: 5 vajec, 25 dkg praskoveho cukru, 25 dkg polohrubej múky, prasok do peciva, 7 PL vody, 0,5 dcl oleja plnka: pozri TRASENA TORTA podla Tina W. (Simonecka2007) ID 35829 - ibaze namiesto mandarinkovych kompotov som dala JAHODOVE POSTUP PRÍPRAVY ...asi netreba, pretoze trasenu tortu pozna snad kazdy :-) robila som ju vsak ako zakusok s jahodami... vyskusajte!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 30.7.2009, 7:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |