končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 32 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Zdravý Kinder rez s brusnicovým ŠmakounomPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 4 vajcia, 2 PL trstinového cukru, 2 PL kakao, 2 PL hladkej celozrnnej špaldovej múky, 2 PL ovsenej múky (jemne pomleté ovsené vločky), 1 ČL kypriaceho prášku do pečiva. Plnka: 250g tvarohu, 3 PL medu, 1 ČL vanilkového extraktu, 1 balenie Šmakoun brusnica POSTUP PRÍPRAVY Bielka oddelíme od žĺtkov a vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtka vyšľaháme s cukrom a jemne zamiešame k bielkam. V inej miske si zmiešame ovsenú a celozrnnú múku, kypriaci prášok a kakao a pridáme do cesta. Jemne stierkou premiešame, aby sa cesto spojilo no ostalo nadýchané. Cesto rozotrieme na papierom na pečenie vyložený plech a dáme piecť na 180°C asi 15 minút. Viac receptov na www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 22.1.2017, 12:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Ovsený koláčik s jogurtomPOTREBNÉ PRÍSADY 3 PL jemných ovsených vločiek (ovsenej múky), 1 bielok, 1/4 banánu, 1/4 ČL kypriaceho prášku do pečiva, 1 PL trstinového cukru (alebo kokosového, brezového), obľúbený jogurt POSTUP PRÍPRAVY 1. Všetky ingrediencie (okrem jogurtu) zmixujeme na jemné cesto. 2. Cesto nalejeme do malej šálky a zohrievame v mikrovlnke asi 2,5 minúty. 3. Hotový koláčik vyklopíme na tanierik a necháme chvíľu sadnúť a vychladnúť. 4. Podávame poliaty jogurtom s čerstvým ovocím, prípadne pokvapkáme aj medom alebo javorovým sirupom. Viac receptov na www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Zdravá fit marlenka - orechovo medový zákusokPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 6 PL hladkej celozrnnej špaldovej múky, 5 PL mletých orechov, 4 vajcia, 1 PL kypriaceho prášku do pečiva, 6 PL trstinového cukru, 1/8 šálky vody. KRÉM: 250g jemného nízkotučného tvarohu, 3-4 PL medu, 1 ČL vanilkového extraktu, 2 PL mletých orechov, 40g kvalitnej horkej čokolády. POSTUP PRÍPRAVY Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtka vymiešame s cukrom, pridáme mleté orechy a vodu. Žĺtkovú zmes pridáme k bielkom a jemne stierkou zamiešame, aby sa cesto spojilo a ostalo nadýchané. Menší plech alebo zapekaciu misku vyložíme papierom na pečenie a naplníme cestom. Pečieme na 170°C asi 45 minút. Hotový koláčik necháme odpočinúť a vychladnúť. Tvaroh zmiešame s orechmi, osladíme medom a dochutíme vanilkovým extraktom. Koláč prekrojíme na 2-3 pláty a potrieme plnkou. Nakoniec vo vodnom kúpeli rozpustíme asi 40g čokolády a koláč jemne ozdobne pofŕkame. Viac receptov na www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 27.1.2017, 10:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Super rýchle proteínovo – arašidové guličkyPOTREBNÉ PRÍSADY 1 odmerku vanilkového proteínu, 2 PL medu alebo javorového sirupu, 2 PL kvalitného arašidového masla POSTUP PRÍPRAVY V miske zmiešame proteín s medom a arašidovým maslom. Do hmoty môžeme pridať ďalšie dobroty podľa chuti (kokos, oriešky, čokoládu..) V rukách vytvarujeme malé guličky – a je to :-) Podávame ihneď alebo odložíme do chladničky na neskôr. Viac receptov na www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Vanilkovo – jahodový chia pudingPOTREBNÉ PRÍSADY 1 a 3/4 šálky mandľového mlieka, 2 ČL vanilkového extraktu ,5 PL chia semienok, med podľa chuti, 250g mrazených jahôd POSTUP PRÍPRAVY 1. V miske alebo shakeri zmiešajte vanilkové mlieko, chia semienka, vanilkový extrakt a med. Rozdeľte do pohárov, utesnite a odložte na noc do chladničky. 2. Na druhý deň rozmixujte jahody a pridajte do chia pudingu. Hotovo. Viac receptov na www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Čokoládovo – banánový parfaitPOTREBNÉ PRÍSADY Na zdravú čokoládovú zmrzlinu:1 šálku mrazených banánových koliesok, 1 PL arašidového masla, odmerku čokoládového proteínu, 2 PL kvalitného kakaa, 1 ČL vanilkového extraktu, 1-2 PL mlieka. Na parfait:čerstvý banán nakrájaný na kolieska, kúsky horkej čokolády, ovsené vločky alebo musli, čerstvé čučoriedky (alebo iné ovocie podľa chuti) POSTUP PRÍPRAVY 1. Všetky ingrediencie na zdravú zmrzlinu zmixujte na jemnú hmotu. Zmrzlinu môžete ihneď servírovať alebo dať na 15-20 minút do mrazničky trochu stuhnúť.2. Do pohára navrstvite čokoládovú zmrzlinu, banány, čokoládu, vločky a čučoriedky. Hotovo.\\r\\nViac receptov na: www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Marhuľová roláda so ŠmakounomPOTREBNÉ PRÍSADY KORPUS: 5 bielkov, 4 žĺtka, 3 PL trstinového cukru, 2 PL hladkej celozrnnej pšeničnej múky, 2 PL ovsenej múky (najemno pomletých ovsených vločiek), 1 PL kakaa, PLNKA: 250 jemného nízkotučného tvarohu/alebo ricotty/alebo syra mascarpone, 1 balenie Šmakoun marhuľa, 1-2 PL agáve sirupu/prípadne iné obľúbené sladidlo POSTUP PRÍPRAVY Žĺtka oddelíme od bielkov. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtky vyšľaháme s cukrom a jemne zamiešame do bielkovej hmoty. V ďalšej miske zmiešame celozrnnú, ovsenú múku a kakao. Tiež pridáme k bielkovej hmote a s citom premiešame, aby sa nám všetko spojilo do nadýchaného cesta. Stredný plech vyložíme papierom na pečenie, na ktorý rovnomerne rozotrieme cesto. Pečieme v rúre vyhriatej na 180°C asi 15 minút. Upečený korpus zvinieme do vlhkej utierky a necháme úplne vychladnúť. Krém si pripravíme veľmi jednoducho: v kuchynskom robote zmixujeme tvaroh s marhuľovým šmakounom a dosladíme podľa chuti. Vychladnutý korpus rozvinieme, oddelíme od papiera a naplníme marhuľovou plnkou. Ak chcete, môžete ho predtým potrieť aj domácim marhuľovým džemom. Roládu opäť zvinieme a odložíme stuhnúť do chladničky. Z blogu www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Oreo fitness čokoládový cheesecakePOTREBNÉ PRÍSADY 500g jemného nízkotučného tvarohu, 250g jemnej ricotty, 1 dcl mlieka, 1 balenie mletej čírej želatíny (20g), 2 odmerky čokoládového proteínu (alebo vanilkového), 2 PL kakaa, 1/2 PL xylitolu, oreo sušienky,jahody POSTUP PRÍPRAVY Želatínu vysypeme do mlieka a necháme napučať. Zatiaľ si v miske zmiešame tvaroh, ricottu, proteín, kakao a dosladíme xylitolom alebo stéviou. Želatínu nahrejeme, rozpustíme a prelejeme do tvarohovej hmoty. Všetko spolu dobre premiešame a vylejeme do okrúhlej formy. Po obvode cheesecaku zatlačíme 8 kúskov oreo sušienok a dezert odložíme stuhnúť do chladničky. Podávame s čerstvými jahodami. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 14.6.2015, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Proteínové pudingové kockyPOTREBNÉ PRÍSADY 1 čokoládový puding (napr. Dr.Oetker horká čokoláda), 500 ml nízkotučného mlieka, 2 odmerky čokoládového proteínu, 1,5 PL brezového cukru/ stévia, detské piškóty, kokos POSTUP PRÍPRAVY 1. Puding dobre rozmiešame v 1/3 mlieka a dosladíme brezovým cukrom alebo stéviou. 2. Zvyšné mlieko nalejeme do hrnca a metličkou doň zamiešame čokoládový proteín. 3. Plastovú nádobu alebo formu vyložíme piškótmi. 4. Potom mlieko necháme zovrieť, pridáme pudingovú zmes a za stáleho miešania povaríme asi 1 minútu. 5. Puding nalejeme na piškóty a odložíme do chladničky stuhnúť, najlepšie cez noc. Stuhnutý puding nakrájame na malé kocky, ktoré obalíme v kokose a podávame. Tip: Máte inú príchuť proteínu? Prispôsobte tomu výber pudingu. Také vanilkové, karamelové alebo jahodové kocky budú určite výborné. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 12.5.2015, 14:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Čučoriedkovo-kakaová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 750g jemného nízkotučného tvarohu, 2 balenia čučoriedkového jogurtu (napr. activia, jogobella light..), 1 čokoládový jogurt (napr. zvolenský fit&free), 1 ČL kakaa, 1 balenie (20g) čírej mletej želatíny, 1,5 dcl mlieka, menšie balenie detských piškótov, xylitol/stévia/iné sladidlo POSTUP PRÍPRAVY Želatínu vysypeme do mlieka a necháme asi 10 minút napučať. Zatiaľ si v miske zmiešame 500g tvarohu s dvoma čučoriedkovými jogurtami a podľa chuti dosladíme. V ďalšej miske zmiešame zvyšných 250g tvarohu s čokoládovým jogurtom, kakaom a tiež podľa chuti dosladíme. Na spodok okrúhlej formy poukladáme piškóty. Želatínu zahrejeme, aby sa rozpustila, ale nevaríme. Potom ju rozdelíme do čučoriedkovej aj kakaovej hmoty a premiešame. Piškóty zalejeme čučoriedkovou hmotou, na ktorú uložíme ďalšiu vrstvu piškót a opäť ich zalejeme. Nasleduje kakaová hmota a úplne navrch zvyšná čučoriedková hmota. Hotovú tortu odložíme do chladničky stuhnúť, najlepšie cez noc. Podávame s krásnymi fialovými orgovánovými kvetmi, sú jedlé a dezert nádherne dozdobia a pozdvihnú. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 3.5.2015, 12:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 32 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |