končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Tvarohový s karamelovou šľahačkouPOTREBNÉ PRÍSADY Piškóta" - 6 bielok, 6 lyžíc cukru, 6 žĺtkov, 6 lyžíc múky hladkej, 2 lyžice oleja. Kakao čučoriedkový džem Krém: 1 maslo, 150 g cukru práškový, šťava z pol citróna, kôra z celého citróna, 2 vanil. cukre a 2 termizované tvarohy. ŠĽahačka: 1 šľahačku , 1 konzerva karamelového salka POSTUP PRÍPRAVY Piškóta" - 6 bielok sneh , pridať a došľahať 6 lyžíc cukru, primiešať 6 žĺtkov, 6 lyžíc múky hladkej, 2 lyžice oleja. Polovicu môžeme zafarbiť kakaom . Upečieme potrieme džemom- tu čučoriedkový Krém: 1 maslo, 150 g cukru práškový, šťava z pol citróna, kôra z celého citróna vyšľaháme pridáme 2 vanil. cukre a 2 termizované tvarohy. Rozotrieme. ŠĽahačka: 1 šľahačku vyšľahať do tuha, na koniec prišľaháme celé karamelové salko / ono stačí aj polovica... nie je tak sladké/ a rozotrieme. Najlepší je na druhý deň. Ja som piekla v sobotu na nedeľu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (5) posledné: 18.3.2013, 21:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
trasená torta trošku inakPOTREBNÉ PRÍSADY Roláda : 5 bielok sneh a 5 lyžicami kryštálového cukru 5 žĺtok, 5 lyžíc hladkej múky krém :2 šlahačky, 2 olé vanilka, 2 mandarínka kompótky Poleva: 1 bal mrazená ovocná zmes, 1 želé červené na 500ml, cca 3 dl vody a 4 lyžice cukru...môže byť menej... POSTUP PRÍPRAVY Roláda : 5 bielok sneh a 5 lyžicami kryštálového cukru, primiešať 5 žĺtok, 5 lyžíc hladkej múky , dáme na papier na pečenie, po upečení horúce stiahneme a horúce potrieme džemom a zabalíme.Krájame na tenšie do 1 cm kolieska.\r\nDno aj boky vystelieme roládami. Dnu krém ten je klasika:\r\n2 šlahačky, 2 olé vanilka, 2 mandarínka kompótky\r\n\r\nPoleva: 1 bal mrazená ovocná zmes, 1 želé červené na 500ml,cca 3 dl vody a 4 lyžice cukru...može byť menej... Na polevu dáme do hrnca ovocie zamrznuté, pridáme cukor a želé - varíme 1 minútu.mierne vychladené nalejeme. Dáme na hodinu do chladničky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 7.3.2013, 17:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
venčeky s čokoládovou šľahačkou...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Receptík na cesto mám podľa : Petronela T. (petronela282) ďakujem... krémik od oka na to čokoko šľahačku... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
jahodový svieži koláčikPOTREBNÉ PRÍSADY piškóta: 4 vajcia, 20dkg prašk. cukru, 20dkg. polohrubej muky, 1 dl oleja ,1dl vody ,1 PDP, 1 vanilín. cukor\r\nplnka: 1 šľahačka , 2 mäkké tvarohy, 2 kyslé smotany, 9 plátkov želatíny, trochu mlieka, citron. šťavy a cukru podľa potreby, želatína: 2KS červenej / Ako je na návode/ a čerstvé jahody POSTUP PRÍPRAVY Piškota: žĹtka šľaháme s cukrom do peny, pridáme olej, vodu, múku s PDP spolu so snehom z bielok.upečieme.Dáme vychladnúť. plnka: Dáme si do trošky mlieka/ alebo vody/ napučať 9 plátkov želatíny, potom vyšľaháme šľahačku, v mise si premiešame kys. smotany, tvarohy , citronovú šťavu, cukor koľko kto má rád. Vmiešame šľahačku s vanilk. cukrom. Keď je to tam všetko zahrejeme/ nevaríme!/ želatínu na sporáku, kým sa nerozpustí na vodičku, priešame ju k celej mase a vylejeme na piškótu Dáme do chladničky aspoň na pol hodiny/ zatiaľ si otrháme, umyjeme a pokrájame čerstvé jahody, Pripravíme si želatínu podľa návodu na obale/2 KS je pol litra/Vyberieme koláč, poukladáme jahody, zalejeme želatínou a zasa do chladničky. Musí to tam byť aspoň 5 hodín! Vtedy je super a najlepšie je do druhého dňa... Ja robím zväčša v sobotu večer... na nedeľu je hotový... :-D ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 19.6.2011, 3:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |