. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MÚČNIKY, POHÁRE

SLAVKA M. (kontesa188) ID 193662
Oblasť: Žilina
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.3.2011
Naposledy: 23.12.2013 13:48
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 10
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

MÚČNIKY, POHÁRE

Tvarohový s karamelovou šľahačkou



POTREBNÉ PRÍSADY

Piškóta" - 6 bielok, 6 lyžíc cukru, 6 žĺtkov, 6 lyžíc múky hladkej, 2 lyžice oleja. Kakao čučoriedkový džem Krém: 1 maslo, 150 g cukru práškový, šťava z pol citróna, kôra z celého citróna, 2 vanil. cukre a 2 termizované tvarohy. ŠĽahačka: 1 šľahačku , 1 konzerva karamelového salka

POSTUP PRÍPRAVY

Piškóta" - 6 bielok sneh , pridať a došľahať 6 lyžíc cukru, primiešať 6 žĺtkov, 6 lyžíc múky hladkej, 2 lyžice oleja. Polovicu môžeme zafarbiť kakaom . Upečieme
potrieme džemom- tu čučoriedkový
Krém: 1 maslo, 150 g cukru práškový, šťava z pol citróna, kôra z celého citróna vyšľaháme pridáme 2 vanil. cukre a 2 termizované tvarohy. Rozotrieme.
ŠĽahačka: 1 šľahačku vyšľahať do tuha, na koniec prišľaháme celé karamelové salko / ono stačí aj polovica... nie je tak sladké/ a rozotrieme. Najlepší je na druhý deň. Ja som piekla v sobotu na nedeľu.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (5) posledné: 18.3.2013, 21:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

trasená torta trošku inak



POTREBNÉ PRÍSADY

Roláda : 5 bielok sneh a 5 lyžicami kryštálového cukru 5 žĺtok, 5 lyžíc hladkej múky krém :2 šlahačky, 2 olé vanilka, 2 mandarínka kompótky Poleva: 1 bal mrazená ovocná zmes, 1 želé červené na 500ml, cca 3 dl vody a 4 lyžice cukru...môže byť menej...

POSTUP PRÍPRAVY

Roláda : 5 bielok sneh a 5 lyžicami kryštálového cukru, primiešať 5 žĺtok, 5 lyžíc hladkej múky , dáme na papier na pečenie, po upečení horúce stiahneme a horúce potrieme džemom a zabalíme.Krájame na tenšie do 1 cm kolieska.\r\nDno aj boky vystelieme roládami. Dnu krém ten je klasika:\r\n2 šlahačky, 2 olé vanilka, 2 mandarínka kompótky\r\n\r\nPoleva: 1 bal mrazená ovocná zmes, 1 želé červené na 500ml,cca 3 dl vody a 4 lyžice cukru...može byť menej...
Na polevu dáme do hrnca ovocie zamrznuté, pridáme cukor a želé - varíme 1 minútu.mierne vychladené nalejeme. Dáme na hodinu do chladničky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 7.3.2013, 17:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

venčeky s čokoládovou šľahačkou...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Receptík na cesto mám podľa : Petronela T. (petronela282) ďakujem... krémik od oka na to čokoko šľahačku...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

jahodový svieži koláčik



POTREBNÉ PRÍSADY

piškóta: 4 vajcia, 20dkg prašk. cukru, 20dkg. polohrubej muky, 1 dl oleja ,1dl vody ,1 PDP, 1 vanilín. cukor\r\nplnka: 1 šľahačka , 2 mäkké tvarohy, 2 kyslé smotany, 9 plátkov želatíny, trochu mlieka, citron. šťavy a cukru podľa potreby, želatína: 2KS červenej / Ako je na návode/ a čerstvé jahody

POSTUP PRÍPRAVY

Piškota: žĹtka šľaháme s cukrom do peny, pridáme olej, vodu, múku s PDP spolu so snehom z bielok.upečieme.Dáme vychladnúť.
plnka: Dáme si do trošky mlieka/ alebo vody/ napučať 9 plátkov želatíny, potom vyšľaháme šľahačku, v mise si premiešame kys. smotany, tvarohy , citronovú šťavu, cukor koľko kto má rád. Vmiešame šľahačku s vanilk. cukrom. Keď je to tam všetko zahrejeme/ nevaríme!/ želatínu na sporáku, kým sa nerozpustí na vodičku, priešame ju k celej mase a vylejeme na piškótu
Dáme do chladničky aspoň na pol hodiny/ zatiaľ si otrháme, umyjeme a pokrájame čerstvé jahody, Pripravíme si želatínu podľa návodu na obale/2 KS je pol litra/Vyberieme koláč, poukladáme jahody, zalejeme želatínou a zasa do chladničky. Musí to tam byť aspoň 5 hodín! Vtedy je super a najlepšie je do druhého dňa... Ja robím zväčša v sobotu večer... na nedeľu je hotový... :-D

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 19.6.2011, 3:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu