končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
SLADKÉ JEDLÁ |
Slovenská baklavaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 24 (500) plátov (g) štrúdľového cesta, 250 g vlašských orechov, 60 g hnedého cukru, 1 polievková lyžica škorice, 1 vanilínový cukor, 175 g masla, 90 ml medu, 2 polievkové lyžice citrónovej šťavy POSTUP PRÍPRAVY 1. Orechy nasekáme na menšie kúsky, ale nemelieme! Zmiešame ich s oboma cukrami a škoricou. 2. Maslo dáme roztopiť, pretože ho budeme potrebovať na potieranie. 3. Plech vymastíme maslom a položíme prvý plát cesta. Každý jeden plát potierame maslom. 4. Po 6 vrstve cesta posypeme nahrubo 1/3 orechovou zmesou. A postup opakujeme až kým neminieme všetky orechy i pláty. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 18.5.2014, 13:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |