. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > SLADKÉ JEDLÁ

Slavka H. (Archaa) ID 84161
.
Oblasť: NĚMECKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 26.2.2009
Naposledy: 23.9.2019 13:55
Aktualizácia: 12.10.2010 16:19
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 6
RODINNÉ FOTOGRAFIE 47
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 104
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

SLADKÉ JEDLÁ

Vynikajuce a rychle TVAROHOVE SULANCE (halusky) na mnoho spôsobov



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 500g tvarohu, 4vajicka, 1 CL soli, 2 PL oleja, polohruba muka(asi 300g), na poliatie roztopene maslo Variacie na posypanie:len tak praskovym cukrom,alebo makom ci orechami ,oprazenou struhankou,ale vyborna je aj variacia ked ich posypeme struhanym tvrdym syrom. Z uvedeneho mnozstva vyjde obed pre 3-4 osoby

POSTUP PRÍPRAVY

Do misy dame tvaroh,vajcia,sol a olej zmiesame a postupne pridavame polohrubu muku az sa z nich budu dat sulat sulance alebo mozete robit halusky ktore budete hadzat do osolenej vriacej vody.Ked vyplavaju na povrch este asi 5 min povarime,zalezi aj od velkosti ake ste si zvolili.Scedime a oplachneme studenou vodou,dame na tanier polejeme bohate rozpustenym maslom a posypavame cim chceme.my sme mali posyp mak+cukor,ale aj cisto praskovym cukrom uplne staci ,mozete posypat orechami a velmi dobre to moze byt aj s oprazenou struhankou .Vyborne su aj na slano, posypane tvrdym syrom.Tymto receptom ma inspirovala moja sestra,tak sa aj ja dalej podelim s vami.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 55 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (30) posledné: 26.2.2012, 12:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

MANDLOVA KRUPICOVA KASA so skoricovymi jablkami



POTREBNÉ PRÍSADY

1 jablko* skorica* med* klinceky* vanilkovy cukor*1,5hrnceka vody*mlete a sekane mandle* krupicovu kasu uvarenu podla vasej chuti *

POSTUP PRÍPRAVY

Jablcka umyjeme a nakrajame na tenke mesiaciky.Dame do kastrolika,zalejeme vodou,pridame med,vanilkovy cukor,skoricu a klinceky a nechame zavriet,potom uz len 4-5 min pri slabej teplote nechame varit a odstavime.
Za hrst mletych mandli pridame do krupice a rozdelime do misticiek,na vrch ukaladame porcie jablcok,mozeme poliat sirupm a posypeme sekanymi mandlami

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (13) posledné: 11.2.2010, 17:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Jablkovo-jogurtova zemlovka-moja oblubena



POTREBNÉ PRÍSADY

asi 5 ks starsieho peciva* 2 male ovocne jogurty* 2 lyzice hrozienok (oplachnutych)* 2 velke jablka* 3 vajicka* 2dl mlieka* maslo* 1 sacok vanilkoveho cukru* skorica + cukor (alebo skoricovy cukor)* praskovy cukor na sneh asi 2CL

POSTUP PRÍPRAVY

Pecivo nakrajame na kolieska,oddelime zltky od bielkov a zltky rozmiesame v mlieku.Pidame vanilkovy cukor.Zalejeme pecivo a nechame namoknut.Zatial si nastruhame jablka zmiesame s cukrom a skoricovym cukrom(cukor len ak su jablka velmi kysle),pridame hrozienka.Vymastime si zapekaciu formu dobre maslom a vrstvime namocene zemle,na ne dame jablka hned na to jogurt a navrstvime dalsiu vrstvu peciva.Navrch dame trosicku masla tak lyzickou sem a tam kusok a zapecieme asi 20 min vo vyhriatej rure na 200st.Zalezi podla rury ,ale pecivko by malo byt chrumkave.Medzitym si vyslahame bielky s praskovym cukrom do tuha.Ked je zemlovka dobre zapecena,vyberieme a navrstvime vyslahany sneh a vratime zapiect.Sledujeme a vyberieme,ked je povrch snehu zlatohnedy.Dobru chut.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (8) posledné: 5.11.2015, 16:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu