končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
SLADKÉ JEDLÁ |
Zapečené palacinky s broskyňami a jablkamiPOTREBNÉ PRÍSADY PALACINKY: 400 g hladkej múky, 4 vajcia, 4 dcl vody, 6 dcl mlieka, 2 dcl oleja, 1 PL kryšt. cukru, štipka soli. Olej stačí dať pod prvú palacinku, príp. keď je panvica veľmi suchá (nestáva sa to často). Z tejto dávky mi vyjde cca 17-18 palaciniek. PLNKA BROSKYŇOVÁ: broskyňový kompót (ošúpať!), 150 ml šťavy z kompótu, 1/2 Zlatého klasu. PLNKA JABLKOVÁ: 3 ošúpané jablká, 2 PL kryšt. cukru, 150 ml vody, 1/2 Zlatého klasu, škorica. OMÁČKA: 4 žĺtky, 150 g prášk. cukru, 250 ml smotany na varenie, 250 g mäkkého tvarohu, 1 vanilkový cukor. POSTUP PRÍPRAVY Upečieme palacinky. Broskyne nakrájame na malé kúsky a podusíme v 50 ml šťavy. Pridáme Zlatý klas rozmiešaný vo zvyšnej šťave a povaríme asi 2 min. Jablká nakrájame na malé kúsky. Povaríme s cukrom v 50 ml vody asi 5 min., kým nezmäknú. Potom pridáme Zlatý klas rozmiešaný vo zvyšnej vode a škoricu. Varíme asi 2 min. Palacinky naplníme, zvinieme a naukladáme do zapekacej misy. Omáčka: Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |