. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > SLADKÉ JEDLÁ

Denis Č. (adec01) ID 164460
ADEC Slovakia s.r.o.
Oblasť: Sereď
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.9.2010
Naposledy: 4.4.2011 18:42
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 41
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

SLADKÉ JEDLÁ

Kokosový Cheesecake



POTREBNÉ PRÍSADY

300 g čokoládových keksíkov,100 g masla,6 plátkov želatíny, 400 g krémového tvarohu, ¾ šálky práškového cukru, 300 ml kyslej smotany, 200 g čokolády, 160 ml kokosového mlieka

POSTUP PRÍPRAVY

Podrvíme si čokoládové keksíky. Zmiešame ich s roztopeným maslom. Utlačíme ich na dno aj boky menšej tortovej formy (cca 20cm priemer). Dáme do chladničky stuhnúť. Necháme napučať 6 plátkov želatíny. Zohrejeme si kokosové mlieko. Potom do mlieka vložíme napučanú želatínu, premiešame a necháme mierne vyhladnúť. Tvaroh si vymiešame s cukrom. Opatrne do tvarohu vmiešame kokosové mlieko so želatínou. Nesmie byť stuhnutá a musí sa liať. Primiešame kyslú smotanu. Roztopíme si čokoládu, ktorú necháme mierne vychladnúť. Vyberieme si tortovú formu z chladničky a nalejeme prvú vrstvu na keksíkový základ. Rozotrieme prvú polovicu kokosového krému a na krém rozfŕkame polovicu roztopenej čokolády a s vidličkou mierne porozťahuje do krému. Vylejeme druhú polovicu krému, znovu rozfŕkame zvyšnú čokoládu. Odložíme stuhnúť do chladničky, najlepšie na noc. Odporúčame krájať s nahriatym nožom, tak aby ste čokoládu lepšie krájali.

PS: Ďakujem za inšpiráciu z tejto stránky. Je to vynikajúca lahôdka.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (10) posledné: 23.8.2011, 11:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Zapečené banány s kokosovým mliekom



POTREBNÉ PRÍSADY

300 ml sladeného kondenzovaného mlieka,80 ml kokosového mlieka, 2 lyžice masla, 1 lyžičku pomletej škorice, 6 ks zrelých banánov, 2 žĺtka, 3 lyžice kokosovej múčky

POSTUP PRÍPRAVY

Ošúpeme šesť zrelých banánov a nakrájame ich po dĺžke na polovicu. Vymiešame dve polievkové lyžice masla, jednu čajovú lyžicu pomletej škorice a kôru z jedného citróna. Vymiešanou zmesou vymastíme pekáč, položíme na to banány. Z plechovky do šálky vylejeme kondenzované mlieko, kokosové mlieko, rozšľaháme v ňom dve žĺtka. Zalejeme banány, navrch nasypeme tri polievkové lyžice kokosovej múčky a dáme na pätnásť minút do vyhriatej rúry na 15-18 minút pri cca 160º C zapiecť. Servírujeme a jeme ešte teplé.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 10.11.2011, 17:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Kokosový pohár



POTREBNÉ PRÍSADY

400 ml konzerva kokosového mlieka, 60 g cukru, 1 lyžička rumu, 3-4 plátky želatíny, topping podľa chuti alebo čerstvé ovocie, oriešky, čokoláda na posypanie, šľahačka

POSTUP PRÍPRAVY

3-4 plátky želatíny namočíte do studenej vody cca na 10 min. Riaďte sa návodom na želatíne . Pokiaľ sa želatína pripravuje, spravíte si kokosový základ . Kokosové mlieko vylejete do malého hrnca, pridáme cukor a za stáleho miešania privediete k varu a odstavíme. Plátky želatíny zbavíte prebytočnej vody a po jednom ich zamiešate do teplého (nie do vriaceho) kokosového mlieka. Vymiešate do hladka, ide to jednoducho. Naplníte poháre alebo misky do jednej tretiny a necháte stuhnúť cca na 5-8 hodín v chladničke, najlepšie na noc. Pred podávaním ozdobíte toppingom podľa chuti, zmrzlinou, kokosovo-citrónovou polevou, orieškami, fantázia je na Vás. A na koniec sa už len do toho pustiť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 22.11.2010, 8:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Mrazený kokosový sen



POTREBNÉ PRÍSADY

130 ml kokosového mlieka, 3 lyžice polotučného mlieka, 2 lyžice solamylu, vajce, 130 ml sladené kondenzované mlieko, štipka soli, 1 lyžica jemného kryštálového cukru, ½ balenia vanilkového cukru, Poleva, čokoláda, ovocie

POSTUP PRÍPRAVY

Kokosové mlieko ohrejeme, pridáme postupne do neho solamyl rozmiešaný v mlieku a necháme prejsť varom. Nedávajte naraz , aby sa Vám zmes nezrazila. Vznikne Vám hustý lepivý krém. Oddelíme bielok a žĺtok, žĺtok rozšľaháme a zamiešame do krému, ktorý sa už nevarí. Kondenzované mlieko vyšľaháme do peny, vmiešame do krému a necháme vychladnúť. Precedíme cez sitko, aby sme v kréme nemali hrudky. Bielok vyšľaháme do tuha, pritom pridáme štipku soli, pozvoľna prisypávame kryštálový a vanilkový cukor. Sneh jemne vmiešame do krému. Kokosový krém naplníme do silikónovej formy, uhladíme a vložíme na 3-4 hodiny do mrazničky. Zmrazený krém vyklopíme na misu a ozdobíme. Výborne sa k nemu hodí ovocie, kokosovo citrónová poleva, čokoláda.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (5) posledné: 10.11.2011, 17:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu