Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
0,5 kg múky hl. 1 lyžica oleja pol kocky droždia 250 dl vlažnej vody soľ
POSTUP PRÍPRAVY
Vo vlažnej vode rozmiechame droždie, zmiechame s múkou, olivovým olejom a štipkou soli. Cesto rozdelíme na dva bochníky, zabalíme do alobalu a necháme v chladničke odpočívať najlepšie 12 hodín. Vrch pizze potrieme zmesou rozmixovaných lúpaných paradajok, ktoré ochutíme štipkou soli, štipkou cukru a kvapkou olivového oleja. Ozdobíme plátkami mozzarely, lístkami bazalky. Pokvapkáme olivovým olejom a pečieme v predhriatej rúre na maximum. Pečieme pokiaľ pizza nemá okraje cesta upečené do zlatova
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |