končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
RYŽA A CESTOVINY |
Ryža z tlakáčaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 šálka ryže, 1 cibuľa, 1,5 lyžice vegety, 1 šálka studenej vody, trocha oleja POSTUP PRÍPRAVY Cibuľu si orestujeme na oleji, pridáme umytú ryžu, popražíme, pridáme vegetu a zalejeme vodou. Tlakový hrniec zatvoríme, a počkáme, kým nám začne "fučať". Vtedy stiahneme plyn na minimum a necháme 2 min. variť. Potom plyn vypneme a hrniec odstavíme. Za cca 5 min. hrniec otvoríme a máme hotovo! Je to rýchle a ešte sa mi nestalo, žeby ryža nebola uvarená. Rovnako varím aj cestoviny, tie dám ho tlakového hrnca, zalejem vodou tak, aby voda bola cca 2 -3 cm nad cestovinou a zatvorím. Počkám, až sa rozfučí a stiahnem plyn, a varím 2 min. Potom vypnem, počkám až povolí pokrievka, a môžeme podávať. Rovnako varím aj zemiaky, len s tým rozdielom, že vody dávam len 0,5 dl vody! Zemiaky si pokrájam buď na štvrťky, či polovičky, posolím, a pridám poldeci (niekedy aj menej) vody a postup je rovnaký ako pri cestovinách´ :). Je to veľmi rýchle varenie a hlavne jednoduché. Len neodbiehať od sporáka a pekne počkať tie 2 minútky :). OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 14.8.2010, 1:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |