. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > RYŽA A CESTOVINY

Daniela J. (danielitta) ID 46554
Oblasť: Snina
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 17.5.2008
Naposledy: 6.9.2018 14:35
Aktualizácia: 31.5.2010 8:58
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 35
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 6
NÁVODY 1
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

RYŽA A CESTOVINY

Dietne celozrne cestoviny - 365 KCAL



POTREBNÉ PRÍSADY

50 g celozrnych cestovin (165 KCAL) * pol kocky zeleninoveho bujonu (15 KCAL) * 100g brokolice (31 KCAL) * 100g karfiolu (24 KCAL) * 130 g tuniaka v konzerve vo vode (130 KCAL) * troska vody * koreniny

POSTUP PRÍPRAVY

Pri diete je to vhodne jedlo na veceru. Tych cestovin sa vam bude zdat ozaj malicko, ale celkom sa bude z coho napapat. Cestovin tam je tak malo, lebo su najkalorickejsie zo surovin.
Takze cestoviny si dame varit do osolenej vody. Karfiol a brokolicu si nakrajame na male kusky, ktore podusine na pekaci v troske vody a rozpustenej pol kocke bujonu, dusime asi 5 min. Po piatich minutkach pridame konzervu tuniaku z ktorej sme zliali prebytocnu vodu a uvarene cestoviny, vsetko spolu na pekaci premiesame a nechame este minutku spolu podusit. Troska osolime (bujon je uz soleny, tak aby ste to neprehnali), pridame stipku cierneho korenia, ja som dala susenu pazitku... a vlastne, korenie, kazdy podla chuti. Papame :o}
Nepotrebujete vobec pridavat olej ci maslo aby to bolo chutne. Ja som sa napapala pomerne poriadne.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (5) posledné: 7.2.2010, 13:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu