končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
RYŽA A CESTOVINY |
Výborná omáčka z NivyPOTREBNÉ PRÍSADY Farfalle (alebo iné cestoviny), Niva (150 g), maslo (40-50 g), 1 a 1/2 PL hladkej múky, kukurica (1/4 konzervy), mlieko (cca 3 dcl), bazalka, soľ POSTUP PRÍPRAVY Cestoviny si uvaríme al dente v osolenej vode, do ktorej sme pridali olivový olej. Medzitým si pripravíme omáčku. Uvaríme si bešamel- na masle si osmažíme hladkú múku a zalejeme mliekom. Poriadne miešame až kým nám to nezovrie. Ak je omáčka veľmi hustá prilejeme ešte mlieko. Vsypeme na kocky pokrájanú nivu a kukuricu. Počkáme kým sa nám syr nerozpustí a ešte chvíľku povaríme. Nakoniec pridáme bazalku a podľa chuti soľ, ale nie veľa, kedže samotná niva je dosť slaná. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 5.5.2010, 12:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Farfalle s tuniakomPOTREBNÉ PRÍSADY 3/4 balíka cestovín farfalle=mašličky, 1 konzerva tuniaka- kúsky, 3/4 konzervy kukurice, 50 g masla, hladká múka, 1/2 syra v črievku, mlieko, soľ POSTUP PRÍPRAVY Cestoviny uvaríme v osolenej vode do ktorej sme pridali trošku olivového oleja. Medzitým si pripravíme bešamel- rozpustíme maslo, pridáme hladkú múku(1 lyžicu), mierne opražíme a zalejeme mliekom(cca 2 dcl). V bešameli rozpustíme syr, ešte chvíľku povaríme a podľa chuti osolíme. Omáčka nemá byť veľmi hustá. Uvarené cestoviny scedíme, pridáme celú konzervu tuniaka, 3/4 konzervy kukurice a syrovú omáčku. Ochutnáme, poprípade dosolíme a papkáme. DOBRÚ CHUŤ!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 23.11.2008, 14:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |