. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > RYŽA A CESTOVINY

Katarina P. (Lanah) ID 250627
Oblasť: Nitra
Telefon: 950443550
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.8.2012
Naposledy: 19.9.2019 17:29
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 6
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

RYŽA A CESTOVINY

Trochu inak (alebo cestoviny s mletým mäsom)



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g mletého bravčového mäsa, 1 stredná/ menšia cibuľa, 250g obľúbených cestovín, obľúbený syr, čierne a zelené korenie, 200 ml jogurtu, čerstvá bazalka, majoránka a oregano, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Dnes som spravila tento svoj recept druhý krát a jednoducho ho sem musím dať,
pretože je rýchly, chutný a svieži, ideálny na toto (letné) obdobie.

Postup:

1. Ošúpeme a nadrobno nakrájame cibuľu (neobvyklý začiatok receptu ja viem...), opražíme na oleji s trochou soli (v nejakom programe o varení odporúčali osoliť cibuľu, pretože rýchlejšie zmäkne.).

2. Na opraženú cibuľu dáme mäso, ktoré orestujeme do "biela".

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 4.7.2014, 21:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Tagliatelle s pečenými rajčinami a ovčím syrom



POTREBNÉ PRÍSADY

Pre dve osoby: Cestoviny Tagliatelle 200-250 g v surovom stave, 3 veľké rajčiny, 150 g ovčieho syra, 2 PL olivový olej, provensálske korenie resp. oregano, rozmarín, bazalka, soľ.

POSTUP PRÍPRAVY

1 .Cestoviny si dáme variť do vriacej vody s trochou oleja. Po cca 10 - 15 scedíme. My máme radi cestoviny tvrdšie, ako mazľavejšie, preto ich vyberám už po 10 min. Pokvapkám olejom, aby sa mi cestoviny nepolepili kým si pripravím upečené rajčiny.

2. Rajčiny si nakrájame na hrubšie plátky cca 1 cm hrubé. Poukladáme do pekáča, ktorý predtým pokvapkáme olivovým olejom a posypeme bylinkami. POZOR! rajčiny nesolíme, lebo pustia väčšinu šťavy zo seba von. Raz za čas rajčiny opatrne premiešame. Pečieme na 250°C cca 15 - 20 min kým rajčiny úplne nezmäknú. Upečené rajčiny nakrájame na kocky, alebo tvary aké sa nám podarí.

3. Ovčí syr si nadrobíme prstami - mne sa to dnes nepodarilo, lebo bol priveľmi čerstvý, tak som ho krájala.

4. Cestoviny naložíme na tanier, na vrch naukladáme upečené rajčiny spolu s ovčím syrom a posypeme oreganom. Podľa potreby osolíme.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu