. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > RYŽA A CESTOVINY

Veronika T. (Puredark) ID 165400
Oblasť: Čadca
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 11.9.2010
Naposledy: 14.9.2010 17:25
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 18
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

RYŽA A CESTOVINY

Domáce tagliatelle s omáčkou



POTREBNÉ PRÍSADY

na cestoviny:3vajcia, 300g hladkej múky, soľ, 1dcl oleja, na omáčku: 100g šampiónov,2rezne kuracieho mäsa, 1cuketa, syr, 1malý paradajkový pretlak, 1 smotana 250ml, 2strúčiky cesnaku, bazalka, oregano

POSTUP PRÍPRAVY

cestoviny: vajcia zmiešame s múkou olejom a soľou a hnietime až kým nie je cesto vláčne..potom rozváľkame na tenký plát a krájame tenké pásiky ktoré necháme na utierke trocha preschnúť,
omáčka: mäso si nakrájame na pásiky a poprášime vegetou a opražíme do biela potom pridáme pokrájané huby, cuketu a dusíme, keď je zelenina hotová pridáme smotanu, cesnak a pretlak a úplne nakoniec pridáme syr, bazalku a uvarené cestoviny trocha prepláchneme a prisypeme k omáčke a poriadne premiešame...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 2.1.2017, 22:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Smotanové farfalle



POTREBNÉ PRÍSADY

cestoviny farfalle(mašličky), olej, 1mrkva, polovička plechovky -kukurica, krabie tyčinky-jedno balenie, smotana250ml , hrsť-bazalka, hrsť-syr, čierne korenie, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

cestoviny uvaríme klasickým spôsobom, zatial si nastrúhame mrkvu nadrobno, a krabie tyčinky nakrájame na kocky, rozpálime olej a opražíme mrkvu potom pridáme kukuricu a podlejeme smotanou osolíme okoreníme a pridáme bazalku krabie tyčinky až na koniec lebo sa zvyknú rozvárať. Keď je to veľmi riedke trocha zahustíme buď múkou alebo aj solamylom..postrúhame tam syr akýkoľvek...a vsypeme cestoviny premiešame a hotovo...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Skvelé špagety:*


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

špagety, paradajky, oregano, bazalka, syr, soľ, olej, cesnak, 2dcl vývaru

POSTUP PRÍPRAVY

špagety uvaríme klasickým spôsobom al dente a kým sa varia si na panvici udusíme nadrobno nakrájané rajčiny, potom trocha podlejeme vývarom, pridáme bazalku a oregano a pretlačený cesnak, špagety scedíme a dáme do tej panvici kde sme si robili tie rajčiny a prisypeme tak syr a všetko premiešame...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 12.9.2010, 17:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Penne carbonara od Jamieho Olivera


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

455g penne...10 plátkov údenej slaniny alebo moravského mäsa, olej, 5 žĺtkov, 100ml šlahačkovej smotany, 125g opostrúhaného parmezánu alebo eidam, soľ a mleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

penne uvarte klasickým spôsobom, kým sa varia na troške oleja opražte moravsé mäso alebo slaninu dochrumkava..potom odložte nabok..vyšlahajte žltka so smotanou a syrom, keď sa cestoviny uvaria preceďte ich ale nepreplachujte a hneď zmiešajte s vaječnou zmesou..cestoviny carbonara často pripomínajú cestoviny s praženicou ak pridáte penne hneď, zvyškové teplo bohato stačí na uvarenie vajec a omáčka zostane hladká a hodvábna..

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 27.4.2011, 17:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu