končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
RYŽA A CESTOVINY |
CESTOVINY S PARADAJKOVOU OMACKOUPOTREBNÉ PRÍSADY cestoviny - najlepsie vrtlulky omacka: paradajkove pyre, sol, cierne korenie, zopar strucikov cesnaku, majoranku alebo oregano, petrzlenova vnat, cibula, maso - akekolvek masko, co zostane z obeda /moze byt aj slanina, udene maso alebo salama/ tvrdy syr POSTUP PRÍPRAVY na olivovom oleji spenime cibulku a pridame masko, osolime a okorenime. nechame vsetko oprazit a pridame prelisovany pretlak a majoranku alebo oregano /iba malinku stipku/, do zmesi dame petrzlenovu vnat a nechame prevriet. takto pripravenou omackou prelejeme cestoviny a posypeme struhanym tvrdym syrom ps: namiesto maska mozeme pridat huby ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |