končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
RYŽA A CESTOVINY |
Indonézske rezancePOTREBNÉ PRÍSADY 40 dkg kuracieho mäsa 5 dkg masla 2 lyžičky curry 1 lyžička čerstvého zázvoru (resp. štipka prášku) 40 dkg rôznej zeleniny (alebo čínsky mix) 2 kolieska ananásu 1 lyžica hrozienok 1 dl smotany na šľahanie 0,5 dl vodky 4 šampiňóny 50 dkg ázijských rezancov , Soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na rezance a v masle ich opražíme do zlatistej farby Uvaríme rezance Na menšie kúsky nakrájanú zeleninu pridáme k mäsu, pridáme korenia a pri stálom miešaní pražíme niekoľko minút K mäsu prilejeme vodku, ktorú následne zapálime, kocháme sa v krásnom ohni, pričom narýchlo odstraňujeme wok z horáka Keď oheň uhasol prilejeme smotanu, pridáme ananás a hrozienka a následne všetko premiešame s cestovinou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 9.1.2010, 14:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |