. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

Slávka K. (slavenka) ID 760
.
mimibazar.sk/slavenka
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.8.2005
Naposledy: 22.3.2020 15:58
Aktualizácia: 19.3.2015 14:15
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 35
RODINNÉ FOTOGRAFIE 143
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 2
RECEPTY 168
NÁVODY 2
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

Karfiol so šampiňónmi



POTREBNÉ PRÍSADY

karfiol 0,5kg, soľ 10g, maslo 50g, šapiňóny 50g, smotana na dochutenie

POSTUP PRÍPRAVY

Opláchnutý karfiol vložíme do mierne osolenej vody, keď sa čiastočne uvarí, vyberieme ho a rozoberieme na ružičky.
Očistené a opláchnuté šapiňóny nakrájame na plátky, vložíme do nádoby s roztopeným maslom, krátko dusíme. Potom pridáme pripravený karfiol, zmes dochutíme soľou a zľahka premiešame. Na dochutenie môžete použiť aj kyslú smotanu - lyžičku na hotový šalát.
Karfiol so šampiňónmi podávame ako prílohu k rozličným pokrmom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

syrovo-kukuricový šalát



POTREBNÉ PRÍSADY

1 konzerva sladkej sterilizovanej kukurice (vyberte kvalitnu), 200g tvrdého syra nakrájaného na kocočky, 1 tatárska omáčka ( môžete nahradiť jogurtom alebo kyslou smotanou), 1 lyžička vegety, 1 lyžička sójovej omáčky sladkej

POSTUP PRÍPRAVY

Vštko pekne zmiešate a necháte chvíľku postáť.... a hotovo.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 13.7.2009, 16:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

Kapustový šalát s chrenom (podľa noriem v reštauračnom stravovaní)



POTREBNÉ PRÍSADY

hlávková kapusta 700g, mrkva 120g, soľ 20g, cukor 25g, chren 60g, ocot 75g, olej 50g ...rozpis na 1kg šalátu

POSTUP PRÍPRAVY

Očistenú hlávkovú kapustu nakrájame na jemné rezance. Sparíme ju vriacou vodou, scedíme a necháme odkvapakať. Pridáme očistenú a najemno nastrúhanú mrkvu. Všetko spolu osolíme, premiešame a necháme odstáť. Do odstátej zmesi pridáme očistený a najemno nastrúhaný chren, dochutíme cukrom, octom a olejom. Zľahka premiešame a necháme odstáť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (9) posledné: 9.2.2008, 13:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

Moravský kapustový šalát podľa noriem v reštauračnom stravovaní



POTREBNÉ PRÍSADY

Rozpis na 1kg šalátu ! Hlávková kapusta červená 800g, cibuľa 50g, uhorky konzervované 100g, majonéza 200g, horčica ostrá 20g, soľ 5g, ocot 10g, cukor 10g, worcester 5g

POSTUP PRÍPRAVY

Očistenú hlávkovú kapustu opláchneme, rozkrájame na štvrťky a vyrežeme hlúbky. Potom kapustu nakrájame na tenké rezance, vložíme do vriacej vody a napoly uvaríme. Povarenú kapustu precedíme, necháme dobre odkvapkať a vychladnúť. Potom pridáme očistenú, najemno nakrájanú cibuľu, na jamné rezance nakrájané uhorky, majonézu zmiešanú s horčicou, cukrom, soľou, ostom, worcestrom a zľahka premiešame. Šalát podávame dobre vychladnutý.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 23.11.2010, 14:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu