končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Karfiol so šampiňónmiPOTREBNÉ PRÍSADY karfiol 0,5kg, soľ 10g, maslo 50g, šapiňóny 50g, smotana na dochutenie POSTUP PRÍPRAVY Opláchnutý karfiol vložíme do mierne osolenej vody, keď sa čiastočne uvarí, vyberieme ho a rozoberieme na ružičky. Očistené a opláchnuté šapiňóny nakrájame na plátky, vložíme do nádoby s roztopeným maslom, krátko dusíme. Potom pridáme pripravený karfiol, zmes dochutíme soľou a zľahka premiešame. Na dochutenie môžete použiť aj kyslú smotanu - lyžičku na hotový šalát. Karfiol so šampiňónmi podávame ako prílohu k rozličným pokrmom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
syrovo-kukuricový šalátPOTREBNÉ PRÍSADY 1 konzerva sladkej sterilizovanej kukurice (vyberte kvalitnu), 200g tvrdého syra nakrájaného na kocočky, 1 tatárska omáčka ( môžete nahradiť jogurtom alebo kyslou smotanou), 1 lyžička vegety, 1 lyžička sójovej omáčky sladkej POSTUP PRÍPRAVY Vštko pekne zmiešate a necháte chvíľku postáť.... a hotovo. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 13.7.2009, 16:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Kapustový šalát s chrenom (podľa noriem v reštauračnom stravovaní)POTREBNÉ PRÍSADY hlávková kapusta 700g, mrkva 120g, soľ 20g, cukor 25g, chren 60g, ocot 75g, olej 50g ...rozpis na 1kg šalátu POSTUP PRÍPRAVY Očistenú hlávkovú kapustu nakrájame na jemné rezance. Sparíme ju vriacou vodou, scedíme a necháme odkvapakať. Pridáme očistenú a najemno nastrúhanú mrkvu. Všetko spolu osolíme, premiešame a necháme odstáť. Do odstátej zmesi pridáme očistený a najemno nastrúhaný chren, dochutíme cukrom, octom a olejom. Zľahka premiešame a necháme odstáť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 9.2.2008, 13:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Moravský kapustový šalát podľa noriem v reštauračnom stravovaníPOTREBNÉ PRÍSADY Rozpis na 1kg šalátu ! Hlávková kapusta červená 800g, cibuľa 50g, uhorky konzervované 100g, majonéza 200g, horčica ostrá 20g, soľ 5g, ocot 10g, cukor 10g, worcester 5g POSTUP PRÍPRAVY Očistenú hlávkovú kapustu opláchneme, rozkrájame na štvrťky a vyrežeme hlúbky. Potom kapustu nakrájame na tenké rezance, vložíme do vriacej vody a napoly uvaríme. Povarenú kapustu precedíme, necháme dobre odkvapkať a vychladnúť. Potom pridáme očistenú, najemno nakrájanú cibuľu, na jamné rezance nakrájané uhorky, majonézu zmiešanú s horčicou, cukrom, soľou, ostom, worcestrom a zľahka premiešame. Šalát podávame dobre vychladnutý. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 23.11.2010, 14:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |