končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Orechový feta šalátPOTREBNÉ PRÍSADY 200 g šalátovej zmes (napr. Eisberg Family) 10 dkg orechov 20 dkg Feta syru Dressing: 2 PL majonézy 2 PL citrinovej šťavy 2 PL orechového oleja (ja som použila mandľový pražený olej) 2 PL kremskej horčice POSTUP PRÍPRAVY Vynikajúci šalát ako letná večera, alebo ako príloha k ťažším mäsitým jedlám, resp. ku grilovanému, pečenému mäsu. Recept som našla na www.stahl.hu a je naozaj veľmi chutný. 1. Orechy posekáme a opečieme ich na teflonovej panvici. 2. Feta syr si nakrájame na kocky. 3. Pripravíme si dressing: zoberieme si misku na miešanie do ktorej pridáme majonézu, citronovú šťavu,, orechový olej, horčicu a mixérom pekne do penista vyšľaháme. Dressing môžeme hneď zamiešať do šalátu, alebo si ho necháme na neskôr a zalejeme ním šalát tesne pred podávaním. 4. Šalát naukladáme na taniere, posypeme orechami, feta syrom a zalejeme dressingom. Ja som ho podávala s indickými kuracími stehnami. Viď recept tu: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=53955 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 8.6.2013, 19:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Krevetovo - zeleninový rýchlošalátPOTREBNÉ PRÍSADY Mrazené krevety, biele suché víno, soľ, olivový olej, zelenina podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Takže krevety sú rozmrazené, šupnem ich na trochu oleja a opražím z oboch strán, kým nedostanú zlatistý nádych. Jemne osolím a podlejem trochou suchého vína. Medzičasom si nakrájam všetku zeleninu, čo nájdem doma: paradajky, uhorky, mrkvu, pridám olivy, kukuricu a bazalkové listy. Už len na vrch pridať krevety aj s trochou šťavy, ktorá zostala z vína, olivového oleja a samotnej šťavy kreviet a chutný šalát sa môže podávať. \r\nPodľa potreby sa môže pokvapkať ešte citrónom a okoreniť čerstvo namletým čiernym korením. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |