. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > DETSKÉ ŠPECIALITY

Gabriela B. (GabrielaB.) ID 239449
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.4.2012
Naposledy: 6.3.2020 12:17
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 24
NÁVODY 1
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

DETSKÉ ŠPECIALITY

Penové cukríky alias domáce mashmallow



POTREBNÉ PRÍSADY

30 g želatíny, 450 g kryštálového cukru, 400 ml vody, 1-2 ČL vanilkovej arómy, 2 PL práškového cukru, 2 ČL škrobového prášku

POSTUP PRÍPRAVY

Želatínu nasypte do 100 ml horúcej vody a nechajte napučať. Medzitým z 300 ml vody a cukru uvarte sirup. Ak sirup pri varení začne peniť, odstavte ho, penu pozbierajte lyžičkou a dovarte ho približne 5 minút. Potom sirup preceďte. Ak máte cukrárenský teplomer, sirup varte kým nemá teplotu 116 stupňov. Sirup nechajte trošku vychladnúť, vlejte ho do želatíny a elektrickým šľahačom alebo robotom ho vyšľahajte do peny. Po niekoľkých minútach pridajte vanilkovú arómu a prešľahajte. Plech alebo zapekaciu misu potrite olejom, vyložte papierom na pečenie, kt. tiež potrite olejom a napenenú zmes vylejte do formy a nechajte odstáť do druhého dňa alebo cez noc v chlade. Hotovú hmotu vyklopte a vykrajujte rôzne tvary. Nakoniec poprášte zmesou práškového cukru a škrobom. (zmes môžete zafarbiť, prípadne pridať inú arómu)

Recept mám z časopisu. Neskúšala som to,ale určite vyskúšam aj na tvorbu poťahovky a vložim foto.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 4.6.2012, 10:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu