. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 51.179 (zobrazuje sa 50581-50590)<< predošlé 1,.,5054, 5055, 5056, 5057, 5058, 5059, 5060, 5061, 5062, 5063, 5064,.,5118 ďalšie >>

MÚČNIKY, POHÁRE

BURIZONOVE GULOCKY



POTREBNÉ PRÍSADY

2 baliky burizonov, 20dg cukru, salko, male maslo

POSTUP PRÍPRAVY

20dg curku roztopime na karamel do toho vlievame postupne salco a povarime trosku, dame mimo platnicu a pridame maslo. Horuce vyliat na burizony. Mokrymi rukami vytvarujeme gulky

dobru chut :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Maria R. (haslerka) ID 2828 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 16.12.2012, 20:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Vianočné stromčeky



POTREBNÉ PRÍSADY

Pomleté piškóty * mleté orechy * maslo * práškový cukor * kakaový prášok * želé cukríky * ... čo len chcete * farbený kokos na ozdobenie * papierové košíčky * formička úlik na vytvarovanie stromčekov

POSTUP PRÍPRAVY

Obmena klasických nepečených guličiek.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 23.10.2011, 13:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Škoricové hviezdičky



POTREBNÉ PRÍSADY

380 g hladkej múky * 120 g práškového cukru * 1 vanilkový cukor * 1 lyžička škorice * 250 g masla * 1 vajce * lekvár na zliepanie * škoricový cukor na posypanie * vajíčko na potieranie

POSTUP PRÍPRAVY

Z hladkej múky, cukru, vanilkového cukru, škorice, masla a vajce urobte hladké cesto, vyvaľkajte na hrúbku asi 3-4 mm, vykrajujte hviezdičky, upečte pri 200 stupňoch, nechajte vychladnúť a zliepajte po dvoch. Pred pečením potrite vrchnú časť hviezdičky rozšľahaným vajíčkom a posypte škoricovým cukrom.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 79 návštěvníkov)

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (29) posledné: 17.12.2013, 9:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Ovsenné cookies – hobbits



POTREBNÉ PRÍSADY

25 dkg masla * ½ hrnčeka kryštálového cukru * 2 hrnčeky hladkej múky * 2,5 hrnčeka ovsenných vločiek * 2 vajcia * 1 vanilkový cukor * 1 prášok do pečiva * 1 ČL soli * 15 dkg mletých orechov * sušené nakrájané ovocie alebo kandizované nakrájané ovocie * čokoládová poleva – nemusí byť

POSTUP PRÍPRAVY

Zo všetkých surovín urobte cesto, vyvaľkajte ho na hrúbku asi 3-4 mm, vykrajujte kolieska a upečte

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Kokosové rohlíčky



POTREBNÉ PRÍSADY

250 g práškového cukru * 125 g masla * 120 g kokosu * 100 g polohrubej múky * 1 ČL prášku do pečiva * čokoládová poleva

POSTUP PRÍPRAVY

Zo všetkých prísad urobíme cesto, dáme ho na hodinu odležať a plníme formičky. Formičky ani nemastíme, ani nevysypávame múkou, vložíme do nich po troške cesta – pri pečení sa pekne nafúknu a budú duté. Z formičiek sa ľahúčko vyklepávajú. Pečieme ich pri teplote 200 stupňov, necháme vychladnúť, vyklopíme, a namáčame v čokoládovej poleve.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov)

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (21) posledné: 23.12.2012, 7:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Kakaové srdiečka s kakaovým krémom



POTREBNÉ PRÍSADY

200 g hladkej múky * 15 dkg kakaa * 80 g práškového cukru * 1 žĺtok * 180 g tuku * 1 vanilkový cukor * KRÉM: 100 g čokolády na varenie * 70 g práškového cukru * 1/8 l smotany * 2 žĺtky * 1 lyžica rumu * POLEVA: biela alebo tmavá čokoláda

POSTUP PRÍPRAVY

Z múky, kakaa, cukru, žĺtku, tuku a vanilkového cukru urobíme cesto, dáme ho asi na hodinku do chladničky. Potom ho vyvaľkáme na hrúbku asi 0,5 cm, vykrajujeme srdiečka, upečieme pri teplote 200 stupňov, necháme vychladnúť a po dvoch spájame s kakaovým krémom a namáčame v poleve. Príprava krému: čokoládu rozlámeme, pridáme cukor, smotanu, privedieme do varu na malom ohni. Potom odstavíme, za občasného miešania necháme vychladnúť a primiešame žĺtky a rum.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 13.12.2007, 17:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Šľahačkové piškótky



POTREBNÉ PRÍSADY

40 dkg polohrubej múky * 1 smotana na šľahanie * 3 vanilkové cukry * 250 g Hery * čokoládová poleva

POSTUP PRÍPRAVY

Z múky, smotany, vanilkových cukrov a Hery urobíme cesto, ktoré dáme na hodinku do chladničky, aby sa s ním lepšie pracovalo. Cesto vyvaľkáme na hrúbku asi 2-3 mm, a vykrajujeme vykrajujeme piškótky, ktoré upečieme pri teplote 200 stupňov do zlata. Ešte teplé obaľujeme v práškovom cukre a konce máčame v čokoládovej poleve.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) posledné: 25.12.2008, 1:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Kartičky s kandizovaným ovocím



POTREBNÉ PRÍSADY

450 g hladkej múky * 200 g masla * 80 g práškového cukru * 1 vajce * na vrch: med * kandizované ovocie * sézam * hrozienka *

POSTUP PRÍPRAVY

Z hladkej múky, cukru, tuku a vajca vypracujeme cesto. Vyvaľkáme ho, vykrajujeme kartičky. Na ½ kartičiek navrstvíme zmes: v mede rozmiešajte nakrájané hrozienka, kandizované ovocie a sézam. Pečte pri teplote 180 stupňov asi 8-9 minút. Nechajte vychladnúť a zlepujte džemom alebo nugetou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Vynikajúce orechové perníčky



POTREBNÉ PRÍSADY

350 g hladkej múky * 200 g práškového cukru * 150 g masla * 2 celé vajcia * 50 g mletých orechov * 2 PL medu * škorica * 1 PL perníkového korenia * 1 lyžička prášku do pečiva * orechy na zdobenie * rozšľahané vajíčko na potieranie

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky suroviny spracujte na vláčne cesto a nechajte ho odležať 2-3 hodinky v chladničke. Potom ho rozvaľkajte na ½ cm hrubú placku a vykrajujte rôzne tvary. Potrite rozšľahaným vajíčkom, posypte mletými alebo drvenými orechmi a upečte do zlata.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 25.12.2007, 15:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Orechové mesiačiky



POTREBNÉ PRÍSADY

340 g masla * 100 g práškového cukru * 420 g hladkej múky * 160 g mletých orechov * 1 žĺtok * štipka soli * práškový cukor na obaľovanie * čokoládová poleva

POSTUP PRÍPRAVY

Maslo, cukor, múku, mleté orechy, žĺtok a štipku soli vypracujte na hladké cesto a nechajte odležať v chladničke aspoň hodinku. Potom vykrajujte mesiačikovou formičkou mesiačiky (nie slniečka :-)), upečte vo vyhriatej rúre a horúce obaľujte v práškovom cukre. Vychladnutým mesiačikom namáčajte konce v čokoládovej poleve.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 51.179 (zobrazuje sa 50581-50590)<< predošlé 1,.,5054, 5055, 5056, 5057, 5058, 5059, 5060, 5061, 5062, 5063, 5064,.,5118 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu