. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Nina G. (shitanshah) ID 70486
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 26.11.2008
Naposledy: 8.8.2015 23:18
Aktualizácia: 24.5.2013 18:06
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 40
RODINNÉ FOTOGRAFIE 26
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 53
NÁVODY 5
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 53 (zobrazuje sa 31-40)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >>

ZAVÁRANINY

Hroznový džem



POTREBNÉ PRÍSADY

Hrozno, želírovací cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Hrozno som umyla, mierne rukou popučila, nechala obvariť asi 30 min, aby to pustillo šťavu, a aby šupky zmäkli, potom som to všetko rozmixovala, a nakoniec prepasírovala. Na 1000g ovocia - šťavy - ide 1 bal želírovacieho cukru, privesť k varu a povariť 5 min, potom som dala ešte 1 kl kyseliny citrónovej a naplnila som fľaše. Po uzatvorení som nechala fľaše hore dnom asi 15 min, a je to :-)
A tá vôňa čo je v byte :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (24) posledné: 10.11.2016, 13:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Kilimandžáro - tvarohovo-mandarinková mlsnôtka


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Piškótový korpus (mohol byť čokoládový), plnka - tvarohovo-mandarinková so šľahačkou

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (3) posledné: 12.9.2010, 9:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Čokoládovo-višňové guľky z bábovky



POTREBNÉ PRÍSADY

čo ostalo z bábovky roztopená čokoláda BEBE kekse višne kokos

POSTUP PRÍPRAVY

Ostala mi bábovka, rozmrvila som ju na drobnučko, zaliala vychladenou roztopenou čokoládou, pridala pomrvené BEBE kekse, lebo to bolo moc tekuté, do stredu dala višňu, vytvarovala guľky a obalila v kokose, nechala vychladnúť ... a potom mňamka ....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 9.5.2010, 23:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Pre Enyu k meninám



POTREBNÉ PRÍSADY

* čokoládový korpus \r\n* salkový krém\r\n* banány\r\n* marcipán \r\n* drobnosti na ozdobenie

POSTUP PRÍPRAVY

* klasika čokoládový korpus zo 6 vajec\r\n* krém zo Salka \r\n* banány\r\n* domáci marcipán\r\n* bielkový farebný cukor na zdobenie

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (3) posledné: 20.4.2010, 12:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Šťastná podkova Ninke k meninám ...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

čokoládový korpus a vanilkový krém ... domáci marcipán zo sušeného mlieka

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (5) posledné: 16.7.2009, 11:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Ananasovo - marcipanova torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Vanilkovy a cokoladovy korpus, vanilkovy krem, ananas, domaci "moj" marcipan, cukrove ozdoby

POSTUP PRÍPRAVY

Upiekla som vanilkovy a cokoladovy korpus - kazdy z 5 vajec ,,, ak by chcel niekto recept, dopisem.
Vanilkovy krem - z 2 baleni Zlateho klasu a vymiesaneho masla
Ananas do kremu
Domaci marcipan - na tuto tortu, ktora bola na velkost velkeho plechu som robila marcipan takto :

8 PL suseneho mlieka
8 PL praskoveho cukru
1 bielko

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 9.6.2009, 10:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Čína s arašidami a rezancami podľa Ninky



POTREBNÉ PRÍSADY

Kuracie prsia, arasidy, por, paradajka, paprika, olivovy olej, cinske rezance, sojova omacka, sol, bylinkova sol, bazalka, mlete cierne korenie, kari korenie , cukor krystalovy

POSTUP PRÍPRAVY

Na olivovom oleji osmahnut kuracie masko nakrajane nea tenke sliziky, pridat sol - ja rada pouzivam bylinkovu sol, korenie mlete cierne, kari korenie, susenu bazalku.
Potom pridam papriku, a paradajku a arasidy. Ak mate arasidy, klasika solene, ja som ich pred tym namocila na chvilku do studenej vody. Vsetko pridame k masko a dusime, ja som dusila bez pokrievky, premiasame. /inak mozete pridat aj kukuricu, hrasok, sampiony, ananas - podla Vasej chuti/.
nakoniec , ked uz bolo masko makka, pridala som na kolieska pokrajany por. a Uz len minutku a je to.
Samozrejme som zabudla, uz dopredu som si uvarila cinske rezance vo vode s vegetou.

Nakoniec vsetko zmiesame a spapkame. Dobru chut.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (3) posledné: 6.6.2009, 12:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Torta - Gitara pre Lulush



POTREBNÉ PRÍSADY

Vanilkova torta s vanilkovym kremom, plnena mandarinkami a visnami, potiahnuta domacim marcipanom

POSTUP PRÍPRAVY

Vanilkovy korpus 3x /2x velky plech, 1x maly plech/
Vanilkovy krem - Zlaty klas vymiesany s maslom
Mandarinky a visne
Nutella
Domaci marcipan zo suseneho mlieka

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 13.8.2012, 17:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Pudingové rezy s višňami ...



POTREBNÉ PRÍSADY

4 vajíčka, 5 Pl práškového cukru, 1 vanilkový cukor, štipka soli, 3kl kakaa, necelé 1dcl oleja, necelé 1 dcl teplej vody, kalíštek rumu, 1 bal kypriaceho prášku do perníka, 6 PL polohrubej múky, čokoládový puding / do mlieka alebo do vody/, višne

POSTUP PRÍPRAVY

=== Uvariť čokoládový puding a nechať vychladnúť.
=== Žĺtka vymiešať s práškovým a vanilkovým cukrom a štipkou soli do penista, pridať kakao, olej, vodu, rum a vymixovať, pridať múku a kypriaci prášok, zamiešať. Bielka vyšľahať na tuhý sneh a pridať do cesta - zľahka premiešať.
=== Na plech vystlaný papierom na pečenie vyliať polovicu cesta , lyžicou navrstviť puding, akokoľvek sa vám podarí, poukladať vykôstkované višne, naliať druhú polovicu cesta a dať upiecť na 200st.
=== ja som povrch poliala zľahka bielou čokoládou a posypala čokoládovými červíkami

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 18.5.2009, 14:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZVERINA

Sviečková z jeleňa



POTREBNÉ PRÍSADY

masko z jeleňa, koreňová zelenina, korenie, horčica, olej, cibuľa, smotana na varenie

POSTUP PRÍPRAVY

Ja som mala z jelena krk, tak som si to narezala na menšie rezniky a vyklepala, osolila, pomúčila hladkou múkou a na oleji rýchlo opražila z oboch strán.
Vo výpeku som opražila cibuľu a ked bola dozlatova opražená, pridala som na kocky pokrájanú koreňovú zeleninu, hlavne veľa zeleru. Osolila som , okorenila, pridala bobkovy list 4 ks, muškátový oriešok , pridala masko a dala do kuchty na 30min, a samozrejme podliala som vodou asi 3 dcl.
Po ududsení som masko vybrala aj bobkac a potom som rozmixovala rucnym ponornym mixerom vsetku zeleninu, pridala za 2 lyzice polotucnej horcice a postupne som pridavala smotanu na varenie, nebolo treba ani zahustit.
K tomu knedlu a dobru chut.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 3.2.2013, 10:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 53 (zobrazuje sa 31-40)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu